«

»

Sportka 100x 2 miliony – kdy a jak se hraje

Foto: Sazka.cz

Na spuštění hry stokrát 2 miliony má vliv Bonus Sportky

Sportka má mimo jiné od roku 2014 také jednu speciální doplňkovou hru nazývající se 100x 2 miliony. Jak už název napovídá, během ní se 100 šťastným sázkařům rozdá po dvou milionech. Kdy se ale tato hra spouští a jak se vlastně hraje?

Jak dobře víte, ve Sportce je nejvyšší možnou výhrou Superjackpot. Ten se skládá z bonusu (jackpotu) a vyšší předpokládané výhry za 1. pořadí (buď v I. anebo ve II. tahu). Na spuštění hry stokrát 2 miliony má vliv právě onen zmíněný bonus. Jestliže dosáhne hodnoty 250 milionů, hra odstartuje. Tato suma se totiž rozdělí na 50 milionů, které v bonusu stále zůstanou, a na 200 milionů, které se použijí na 100x 2 miliony.

Od té chvíle bude po 20 následujících losování rozdáno vždy 5 sázejícím po 2 milionech. Kdo se chce této speciální hry automaticky zúčastnit, musí si koupit plný tiket Sportky za 220 korun. Potom se losují sériová čísla sázenek. Jisté tak je, že při každém z dvaceti po sobě jdoucích losování Sportky se na 5 hráčů ve hře 100x 2 miliony určitě štěstí usměje.

5/5 - (3 votes)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru