«

»

Eurojackpot o 864 milionů a rentu 100 tisíc na 2 roky

Foto a zdroj: Sazka

Losování už tento pátek 19. června

V rámci českého pátku můžete v dnešním losování Eurojackpotu konaném 19. 6. 2020 vyhrát 2 roky prázdnin v podobě dvouleté renty 100 000 korun měsíčně. I když vám po zdanění výhry 15 procenty bude vypláceno „jen“ měsíčně 85 tisíc, i tak si lze užívat 24 měsíců klidu a pohody bez starostí o slušné finanční zajištění. Co je pro to třeba udělat?

Kromě velkého štěstí při losování jednoho sériového čísla tiketu je základním předpokladem pro šanci na výhru vsadit plný tiket Eurojackpotu za 400 korun anebo dražší systémovou sázku včetně Extra 6. Tím se do losování zařadíte zcela automaticky, čili nemusíte nic víc dělat ani tipovat. Naprosto jisté je, že jeden z hráčů, který si vsadil pouze v České republice, bude vylosován. Kdo se stane tím šťastným je teď ale ve hvězdách a prozradí to až Eurojackpot výsledky zveřejněné obvykle kolem půl deváté večer anebo později.

Kromě možnosti 2 roky nicnedělání je v Eurojackpotu ještě další lákadlo, a to 864 milionů korun. Že je někdo získá, ale jisté není. A pokud ano, může to být kdokoliv ze všech 18 zúčastněných evropských zemí. V Eurojackpotu se ale vyhrávají miliony i ve druhém a třetím pořadí, a to v řádech desítek a jednotek milionů. S plným tiketem obsahujícím 6 sloupečků tak máte 6x vyšší šanci na výhru. A díky doplňkové hře Extra 6 hrající se pouze u nás v ČR můžete vyhrát ještě další až 2 miliony.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru