«

»

Vyhrál v loterii, než si výhru vyzvedl, zemřel na otravu kyanidem

Foto: pexels

Ne všechny loterijní příběhy mají šťastný konec. Mnozí výherci loterie končí na dlažbě, v alkoholní léčebně, jiní i pod drnem. Zářným příkladem toho je asi sedm let starý případ, ve kterém výherce loterie zemřel ještě předtím, než si stihnul výhru vyzvednout. Jak později ukázala pitva, zemřel na otravu kyanidem.

Z miliónů si neužil ani korunu

Ind Urooj Khan vlastnil v Chicagu síť čistíren a žil si svůj život poměrně úspěšného podnikatele. Jeho osud byl zpečetěn po tom, co si vsadil v loterii a ta mu vynesla výherní výsledky v hodnotě asi deseti miliónů korun. Khan výhru u loterijní společnosti potvrdil, ale peníze si hned nevyzvednul. Ačkoliv odcházel prakticky s prázdnýma rukama, hlavu měl plnou plánů na rozjezd dalšího podnikání. Jenže ani později si výhru nevyzvednul. Následující den totiž zemřel. Trefit výherní výsledky Sportky a hned pár dní na to se účastnit vlastního pohřbu… tak to je teda pech.

Podezření z vraždy se potvrdilo

Nemusíte být vášnivým čtenářem detektivek, aby vám došlo, že tučná výhra v loterii je ideálním motivem k vraždě. Zatímco na začátku vypadala smrt Khana jako nešťastná náhoda, později se případ znovu otevřel. Pitva následně zjistila, že v těle Khana se vyskytuje smrtelné množství kyanidu. Případ se poté začal vyšetřovat jako vražda.

Tak vidíte, ani výhra ve Sportce vám nezaručí šťastný život. Mějte to v paměti pokaždé, když vám výherní výsledky Sportky nebudou přát. Ale nevzdávejte se! Zdá se totiž, že štěstí má obrovský smysl pro humor a paradoxy a tudíž se na vás může usmát, když to budete nejméně čekat. Třeba když pro jednou vsadíte místo Sportky páteční Eurojackpot.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru