«

»

Bohatství lze i předstírat

Foto: pexels

Sportka ani Eurojackpot vám pořád nevychází? K milionům lze přijít i jinou cestou, než je výhra v loterii. Miliony můžete například vydělat, zdědit, nebo si tučné dědictví vymyslet, jako to mezi léty 2016 až 2017 dělala podvodnice Anna Sorokinová původem z Ruska. Za milionové podvody byla v roce 2019 odsouzena ke čtyřem letům vězení. Trest jí ale zkrátili a ona teď o pobytu ve vězení hodlá napsat knihu… taky způsob, jak si přivydělat.

Že by našla inspiraci ve filmu s Leonardem DiCapriem?

Když si s vámi výherní výsledky Sportky nechtějí potykat, je načase vymyslet jiný způsob jak zbohatnout. Ne u všech ale zaručujeme trestní bezúhonnost. Něco jiného je totiž bohatství si v hlavě představovat a výhru ve Sportce si myšlenkami vnitřně přivolávat, nebo za sebou nechávat reálné dluhy ve výši desítek tisíc dolarů. Podvodnice původem z Ruska, ale s německým občanstvím Anna Sorokinová se nejspíš inspirovala filmem s Leonardem DiCapriem s názvem Chyť mě, když to dokážeš. Podobně jako DiCaprio ve filmu oklamávala banky a různé instituce, jimž šikovně nabulíkovala, že je dědičkou impéria v hodnotě 67 milionů dolarů. Anna Sorokinová chtěla žít jako výherce Eurojackpotu, peníze jí však k tomu chyběly, proto za sebou nechávala samé nezaplacené účty. Dlouhou dobu jí to vycházelo. Dohromady takto nakradla přes 6 milionů korun. V roce 2019 sklapla past a podvodnice si šla sednout do chládku. Nyní byla propuštěna a plánuje svou budoucnost. Hodlá vydat knihu a ze svého příběhu vytěžit co nejvíce.

Není první ani poslední, kdo se rozhodl zbohatnout nekalým způsobem

I u kontroly tiketu Sportky lze zažít adrenalin. Není to však nic v porovnání s tím, jaký adrenalin byste zažívali poté, co byste z hotelů a restaurací prchali před zaplacením. Anna Sorokinová není první ani poslední, kdo se rozhodl zbohatnout nekalým způsobem. Sem tam zkrátka někdo zkusí obejít pravidla. Pravidla loterie Eurojackpot ale obejít nelze. Podmínkou účasti ve hře je plnoletost a minimální vklad do hry. Například na pohádkovou výhru v Eurojackpotu si můžete troufnout pouze s jedním vsazeným sloupečkem za 60 Kč.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru