«

»

Málem se z nich stali miliardáři, ale za výherní sázku nezaplatili

Foto: pixabay

Smůlu nad všechny smůly měli studentka Rachel Kennedyová a její přítel Liam McCrohan, když jim jejich šťastná čísla v loterii Euromillions sestřelila jackpot 182 milionů liber (to je v přepočtu asi 5,5 miliardy korun). Ano, čtete správně. Měli smůlu, protože vzápětí zjistili, že za výherní sázku omylem nezaplatili. Během dvou minut stihli z téměř šesti miliard spadnout opět na nulu. A jak byste se cítili vy, kdyby byla tažena vaše šťastná čísla v den, kdy jste si Sportku omylem nevsadili?

Společně sázeli už několik týdnů

Neskutečné loterijní štěstí polechtalo dva studenty Rachel a Liama, kteří společně zkoušeli štěstí v loterii Euromillions. Bohužel, jak se později ukázalo, se u nich moc dlouho neohřálo. Ve velmi krátké době studentský pár zažil to, co se podaří jen málokomu. Vezměte si, že někdo pokouší šťastná čísla celý život, aniž by mu přinesla výherní výsledky Sportky. Tito dva šťastlivci ale sázeli jen pár týdnů a už trefili miliardový jackpot loterie Euromillions. Z výhry byli oba dva nadšení, jak se ale později ukázalo, na účet jim miliardy nedorazí. V loterijní společnosti se dozvěděli, že platba za jejich sázku neproběhla. Může za to Rachel, která si neověřila, zda je na jejich sázkařském účtu dostatek peněz. Dvojice měla předplacené sázky, aby na ně nemusela myslet. Jak se ale ukázalo, moc štěstí jí to nepřineslo. Na výherní sázku totiž na účtu nezbyly peníze, a proto neproběhla. To je ale pech!

Radost vystřídalo rozčarování

Tak vidíte, myslet si, že jste vyhráli ve Sportce je jedna věc, realita přitom může být úplně jiná. Radost z výhry vystřídalo naprosté rozčarování. Později se přes to dvojice přenesla a loterijní společnosti vzkázala, že štěstí v loterii hodlá škádlit dál. Tentokrát si však Rachel a Liam vyberou jiná čísla, protože ta výherní prý už svou auru ztratila.

I vy si dejte pozor, pokud pro sázky do Sportky využíváte systém předplatného, aby vám v něm nevznikla díra, ve které budou tažena vaše čísla, aniž byste měli vsazeno.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru