«

»

Jarní prémie Sportky vám na zahradu koupí bazén

Foto: pixabay

Bazén na zahradě je hitem letošního léta. Velké firmy zabývajícími se výstavbou zahradních bazénů hlásí, že mají objednávek nad hlavu, a proto část zájemců nejspíš zůstane na suchu. Vy ještě bazén na zahradě nemáte? Přispět vám na něj může jarní prémie Sportky 1 milion korun, o kterou se hraje už v pátek 21. května. K výhře potřebujete vsazený plný tiket a plný bazén štěstí!

Jackpot Sportky opět nabírá výšku

2. dubna na Velký pátek jackpot Sportky ztratil svou výšku. Šťastlivec, který si vsadil na apríla, z trezoru Sportky o den později vybral Superjackpot přes 87 milionů korun. Čarodějnicky štědrá byla Sportka také na čarodějnice, kdy se dva sázkaři postavili na stupínek I. a II. tahu prvního pořadí. Zatímco z prvního tahu si hráč odnesl přes 4 miliony, druhý tah byl na výhru tučnější – šťastlivec v něm vyhrál přes 10 milionů korun. Takové výherní výsledky Sportky mají potenciál změnit váš život. Nejčerstvější velkou výhrou ve Sportce je ta z neděle 16. května. Sázkař z II. tahu prvního pořadí vybral přes 13,9 milionu korun. Ve středu 19. května se hraje o 53 300 000 Kč. Nejlépe uděláte, když se trefíte do prvního tahu prvního pořadí, ve kterém je 15,8 milionu korun. Už v pátek 21. května si mohou sázkaři Sportky zasoutěžit o prémiový milion navíc. Vyhrává šťastné číslo tiketu nebo online sázky.

Jako milionáři vám může být bazén na zahradě k ničemu

Pokud byste ve Sportce trefili vyšší výhru, může vám být bazén na zahradě k ničemu. Budete mít totiž dostatek finančních prostředků i času na to, abyste prozkoumali ty největší a nejdražší bazény na světě. Až do roku 2015 byl největším bazénem ten, který se v kilometrové délce rozpínal u hotelového rezortu San Alfonso del Mar v Chille. Svým objemem pojal přes 250 milionů litrů vody. Jako čerstvého milionáře vás spíše než cena za ubytování v rezortu bude zajímat teplota vody v bazénu. Sluníčko ji nahřívá na příjemných 26 °C. Prvenství, co se velikosti týče, drží bazén v Egyptě v letovisku Sharm El Sheikh. Rozprostírá se na ploše velké přes 96 tisíc metrů čtverečních a jeho výstavba vyšla na 2 biliony dolarů.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru