«

»

Zachránkyně zvířat s milionovým srdcem vyhrála 2 miliony liber

Foto: pixabay

Říká se, že „karma je zdarma” a „co zaseješ, to sklidíš”. A to rozhodně u dvaačtyřicetileté Lesley Herbert platí… v dobrém slova smyslu. Je to totiž dobrák od kosti a její dobré činy naštěstí nezůstaly bez odměny. Štěstí se na ni usmálo v loterijním losu, ve kterém setřela hlavní výhru 2 miliony liber (to je v přepočtu téměř 60 milionů korun). Peníze použije na vybudování záchranné stanice pro zvířata, protože u ní doma už začínalo být trochu těsno. A na co byste výhru ve Sportce použili vy?

Když čekala na potvrzení výhry, její papoušek si vymknul nohu

Máma čtyř dětí Lesley Herbert si bude na okamžik zjištění velké výhry v loterii pamatovat nadosmrti. Výherní výsledky Sportky se běžně zapíší do paměti všech výherců, o tom není pochyb. Lesley však kromě výhry musela řešit i vymknutou nohu svého papouška Bibi. Celý incident se zraněním se odehrál v okamžiku, kdy Lesley s telefonem u ucha čekala na potvrzení výhry. Výherní loterijní los si tedy v rychlosti vyfotila, originál schovala na bezpečné místo a s papouškem pospíchala k veterináři. Je to tak, jak říkáme. Výhru ve Sportce nebo v jiné loterii si naplánovat zkrátka nejde.

Výhra půjde na dobré účely

Protože Lesley má doma kromě papouška také další zvířátka, kterým pomohla z nepříznivé situace, je jasné, na co výhru použije. Z výhry hodlá vybudovat svou vlastní záchrannou stanici pro zvířata. Zachraňovat zvířata a také někdy i lidi totiž vnímá jako své poslání. Také i vám může výhra ve Sportce otevřít srdce.

V obchodě u prodejního místa s losy pocítila závan štěstí

Také někdy v trafikách, na poště či benzínce, zkrátka všude tam, kde se dá vsadit Sportka, pociťujete nečekaný příval energie? Jako by vám něco našeptávalo, abyste si vsadili Sportku? Podobně to měla i Lesley. Loterijní společnosti prozradila, že losy kupuje jen sporadicky. Když však byla jednoho dne nakupovat, pocítila nečekaný příval štěstí u místa s loterijními losy. Proto si jeden koupila a teď je z ní milionářka!

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru