«

»

Zabíjel pro výhru v loterii

Foto: pixabay

Přeneseně lze říct, že by většina sázkařů pro hlavní výhru v Extra Rentě zabíjela. Pochopitelně je to jenom fráze… anebo také ne! V polovině června stanul před soudem v Londýně mladík, který pro výhru v loterii obětoval své dvě starší sestry. Tajná úmluva s démonem mu měla přinést výhru v loterii, ale nevyšlo to!

Někteří pro výhru v loterii podniknou cokoli

Jsou lidé, kteří pro výherní výsledky Extra Renty udělají takřka cokoliv. Třeba prosází celou výplatu nebo se dopustí podvodu. Devatenáctiletý mladík z Velké Británie Danyal Hussein však překročil všechny meze. Po tom, co se spiknul s démonem, zabil 6. června tohoto roku své dvě starší sestry. Podle jeho výpovědi a důkazů nalezených u něj doma mladík dělal jen to, co mu démon radil. Obětování jeho dvou sester mu mělo přinést nejen výhru v loterii, nýbrž i beztrestnost. To se ale mladík přepočítal. I přesto, že si po vraždách koupil několik tiketů do loterie, žádný z nich nebyl výherní. Jeho démon nedodržel ani slib, co se beztrestnosti týče, a tak duševně nemocný mladík může nad šťastnými čísly dumat za mřížemi.

20 let finanční svobody

Vy si štěstí v loterii nemusíte domlouvat s vyšší mocí, stačí, když vás napadnou ta správná čísla do Extra Renty, v níž se hraje o 100 tisíc měsíčně na 20 let. A pokud se s vaším prázdným bankovním účtem cítíte jako ve vězení, a to jste nikoho nezabili, může vás právě výhra v Extra Rentě osvobodit. Dostávat 100 tisíc měsíčně po dobu 20 let, tomu se říká mít z pekla štěstí. Bohaté výsledky Extra Renty mohou být vaše, když správně vyberete 7 čísel z celkového počtu 33. Loterii můžete hrát od 11. ledna tohoto roku. Losuje se 1x týdně každé pondělí. I přesto, že Extra Renta patří k nejmladším loteriím Sazky, už má svého prvního výherce hlavní ceny – je jím šťastlivec z Jihomoravského kraje. Ten si už 8. března čísly 12, 13, 17, 21, 23, 25 a 28 zajistil záviděníhodnou výplatu 100 tisíc měsíčně na 20 let.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru