«

»

Až vyhrajete miliardy, můžete pronajímat prostory na luxusní jachtě

Foto: pexels

Třeba vám Eurojackpot přinese miliardovou výhru a vy v rámci investice koupíte prostory, které budete pronajímat. Pokud už takhle detailněji uvažujete o své výhře, napadlo vás, že tyto prostory mohou plavat na oceánských vodách? Celkem nedávno koupil anonym jachtu po zesnulém miliardáři Paulu Allenovi, utratil za ni přes 5,9 miliardy korun a hodlá ji pronajímat.

Jachta Octopus je aktuálně 27. největší jachtou na světě

Mít miliardové výsledky Eurojackpotu v kapse, možná si také necháte postavit jachtu. Pravdou je, že vzhledem ke stropu Eurojackpotu by musela být o něco skromnější, než je zmiňovaný Octopus. Když byla tato superjachta v roce 2003 dokončena, patřila mezi 3. největší. Ale když byla po roce 2018, kdy Paul Allen zemřel, nabídnuta k prodeji, posunula se svou velikostí až na 27. místo. Je vidět, že trh se superjachtami kvete. Nejenže si miliardáři nechávají postavit jachty nové a větší, nýbrž se rozrostly i zástupy zájemců o jachty z druhé ruky, které chtějí pronajímat.

Miliardář byl svou jachtou ohromený

Po výhře v Eurojackpotu si můžete nechat postavit podobnou hračku. Jachtu nebo letoun… to je celkem jedno. Když už to ale stojí tolik peněz, musíte být výsledkem ohromeni. Asi stejně jako Paul Allen, když svou jachtu přebíral. Své pocity z jachty popsal slovy „mám pocit, že se ocitám na vesmírné lodi”. Aby taky ne, jachta je nadpozemsky vybavená a o jejím luxusu si obyčejný smrtelník může nechat jenom zdát. Má vlastní bazén, basketbalové hřiště, kino, dva heliporty, nahrávací studio… po výhře v Eurojackpotu si můžete takový luxus, když ne koupit, alespoň pronajmout. Jet na okružní plavbu luxusní jachtou totiž patří mezi zážitky, které by měl člověk obdařený tučnou výhrou v loterii vyzkoušet.

 

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru