«

»

Nejdražší vila v Římě vám z kapsy vytáhne více než 12 miliard, a to si v ní nebudete moci ani vymalovat podle svého!

Foto: pixabay

Ani maximální možná výhra v Eurojackpotu vám možná nebude stačit na vilu s názvem Aurora, k jejíž dražbě se schyluje na začátku roku 2022. Její vyvolávací cena se odhaduje na v přepočtu 12 miliard korun. Koupí nejspíš neprohloupíte, protože už jen umění v domě se cení na v přepočtu 17 miliard korun, má to ale háček.

Vila s velkým ALE!

Možná, až trefíte Eurojackpot výherní výsledky, se z vašeho domku se zahradou konečně přestěhujete do honosné vily s parkem a ne do jen tak ledajaké! Vila Aurora ze 16. století bývala součástí komplexu Villa Ludovisi. Ten byl ale zdemolován a nový majitel tedy může být rád, že vila Aurora v Římě ještě stojí. Je velmi cenná a s vyvolávací cenou přes 12 miliard korun se řadí k nejdražším domům na světě.

Kdybyste však mysleli, že si po výhře v Eurojackpotu vilu nejen koupíte, nýbrž podle svého i zvelebíte, tvrdě narazíte. Už teď je vila spíše muzeem. Ukrývá velmi vzácné malby a sochy. Celková hodnota uměleckých děl ve vile vystoupala na neuvěřitelných 17 miliard korun. Fakt, že máte na stěně v obýváku velmi cennou malbu z 16. až 17. století od italského malíře Caravaggia, může být na jednu stranu povznášející… ale pocit, že ji nejspíš nikdy nebudete moci přemalovat, vás však po čase může svazovat.

Dům, na který mít nejspíš nebudete

Pokud vám na účtu přistane výhra v Eurojackpotu vysoká přes 2,5 miliardy, můžete si vybírat, kde a jak budete bydlet. O luxusní vile Auroře si však budete muset nechat jen zdát. Na ni ani Eurojackpot nestačí. Nejenže je její nynější vyvolávací cena jen odhadem a v reálu to může být mnohem, mnohem více, nýbrž se kupec zavazuje, že do vily bude dále investovat. Už teď je jasné, že nejnutnější opravy spolknou přes 280 milionů korun, ale víte jak to je. Ono se najde ještě to a támhleto… a najednou, abyste si šli po výhře v Eurojackpotu půjčit.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru