«

»

Sázkař vyhrál sázku, u které byl kurz 90 tisíc ku jedné. Bohužel vsadil jen pár drobných

Foto: pixabay

Držíte se Sportky, nebo občas vsadíte i na sportovní utkání? Britský důchodce Janus Wagonback (85) sází na sportovní utkání celý svůj život. Až teď se mu však podařilo trefit neuvěřitelný kurz, a to 90 tisíc ku jedné. Protože však vsadil jen 3 pence (necelá 1 koruna), vyhrál jen 2700 liber (asi 80 tisíc korun). Je to paradox, že právě 3 pence bylo vše, co v tu chvíli měl v kapse, mít tam alespoň dvě stovky…

„Všechny své peníze” vsadil na skutečnost, že všech 10 vypsaných zápasů skončí remízou

Slušné výherní výsledky Sportky vás mohou potkat už při sázce jednoho sloupečku za 20 Kč. Britský penzista původem z Maďarska šel ale ještě níž. V kapse mu cinkaly poslední tři pence, a tak je vsadil na zcela nepravděpodobný výsledek zápasů s kurzem 90 tisíc ku jedné. „Všechny své peníze” vsadil na fakt, že všech deset vypsaných zápasů skončí remízou… a stalo se. Málem přitom hrozilo, že mu sázku nevezmou. Podle pravidel je totiž minimálním možným vkladem 5 pencí. Protože je však Wagonback pravidelným návštěvníkem této sázkové kanceláře, přimhouřila obsluha oči. Škoda, že při stejném nápadu neměl důchodce v kapse alespoň dvě stovky, že? Je ale otázkou, že by na tak nepravděpodobný výsledek vsadil více peněz než právě 3 pence.

Raduje se z výhry přes 80 tisíc korun, není to však jeho nejvyšší výhra v životě

Výhra ve Sportce nemusí mít zrovna milionovou příchuť, abyste se z ní dokázali radovat. I menší částky umí potěšit. Na účet tedy Wagonbackovi přistálo 80 tisíc korun. Protože však sází celý život a v minulosti už vyhrál i větší výhry, má důchodce mnohem větší radost z trefeného kurzu. V sázkové kanceláři byl jednu dobu celebritou, protože taková sázka se podaří jen málokomu. Penzista také vzkazuje, že od této chvíle bude věnovat nepravděpodobným výsledkům mnohem větší pozornost a zařídí se, aby měl od teď v kapse více peněz než jen 3 pence.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru