«

»

Eurojackpot padl, dnes se hraje o 247 milionů a tři karavany v hodnotě 2,5 milionu

Foto: Sazka

Dnešní Eurojackpot už nebude tak napínavý, protože výhra přes 2,7 miliardy už má svého vítěze a putuje do Německa. Historicky nejvyšší Eurojackpot padl v pátek 20. května. Dnes, to je v úterý 24. května, se hraje o 247 milionů. Pro české hráče má Sazka navíc připravené ještě tři karavany, každý v hodnotě 2,5 milionu korun.

Padl historicky nejvyšší Eurojackpot

Díky tomu, že se od 19. března v Eurojackpotu změnila pravidla hry, mohli hráči v pátek 20. května hrát o historicky nejvyšší výherní výsledky Eurojackpotu v dějinách této loterie. Vůbec poprvé Eurojackpot v pátek 20. května vystoupal nad hranici 2,5 miliardy. Respektive se to stalo poprvé od změn, které se v Eurojackpotu udály a které vyšvihli jeho maximální hranici až ke třem miliardám.

Částka 2 717 865 829 Kč putovala do Německa, výherci samozřejmě gratulujeme. Češi si také ukousli z milionového koláče. Jeden šťastlivec trefil třetí výherní pořadí a s ním přes 3,3 milionu korun.

Dnešní výhra může rozhodnout o vaší letošní dovolené

Nad padlým Eurojackpotem samozřejmě nemusíte smutnit, protože i dnes 24. května je o co hrát. Už s jedním sloupečkem za 60 Kč se můžete pokusit o nejvyšší výhru, která má pro dnešek hodnotu 247 milionů korun. Pokud ale vsadíte plný tiket za 400 Kč, jste ve hře o tři luxusní karavany. Respektive jeden plný tiket = možnost vyhrát jeden ze tří karavanů v dnešní nabídce. Nejspíš vám nemusíme připomínat, že o případné výhře karavanu nerozhodují vaše čísla, nýbrž číslo vaší sázky (ať už na tiketu nebo online).

Dnešní hře nelze upřít letní naladění. Dá se říct, že výhra dnes může rozhodnout o vaší dovolené, pokud jste se na ní ještě nedohodli.

5/5 - (2 votes)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru