«

»

Šanci mít jediný v Česku dostupný Bondův Land Rover Defender, jste už nejspíš prošvihli

Foto: LandRover

Pokud sázíte Eurojackpot ve snaze zbohatnout a přiblížit se agentovi 007 Jamesovi Bondovi, tak vás musíme zklamat. Jediný v Česku dostupný vůz Land Rover Defender v edici, která je inspirována právě Jamesem Bondem, se v autosalonu Dajbych vydražil už na konci minulého roku.

Luxusních vozů v James Bond edici bylo vyrobeno 300 kusů, do Česka však dorazil pouze jeden jediný

Milujete Jamese Bonda tak moc, že jste ochotni utratit za něj výherní výsledky Eurojackpotu? Jednu šanci jste bohužel už propásli. Na konci minulého roku do Česka dorazil jediný kus luxusního vozu Land Rover Defender ve speciální James Bond edici.

Vozů Land Rover Defender V8 Bond Edition bylo vyrobeno 300 kusů, bohužel jen jeden zamířil do Česka, kde ho dražil autosalon Dajbych. Bondovský vůz se vydražil za 4,6 milionu korun a vítěz dražby si může užívat 525 koní pod kapotou. Vůz má speciální logo SV Bespoke One of 300  a nechybí mu ani označení Defender 007 na zádi, na lištách prahů a v kuželu světla. Do multimediálního systému vozidla je nahraná speciální bondovská animace. Tento model je oslavou spojení mezi značkou Land Rover a postavou Jamese Bonda, které v době vzniku vozu trvalo už 38 let.

Neklesejte na mysli, sehnat se dají i další věci Jamese Bonda

Pokud jste zmíněnou aukci nestihli jen kvůli tomu, že vám výhra v Eurojackpotu nejde na ruku, neklesejte na mysli. Popožeňte svá šťastná čísla a pak hurá nakupovat. Aukce, kdy jsou draženy věci z oblíbených bondovek, se konají „každou chvíli”. Například poměrně nedávno jste si mohli koupit jiný vůz Jamese Bonda a ještě navíc přispět na dobrou věc. Na největším tuzemském aukčním portálu Aukro se dražil vůz Jamese Bonda s označením Aston Martin z roku 2009. Jeho původní majitel ho chtěl zprvu prodat. Ale v souvislosti s tím, co se stalo na Ukrajině, se rozhodl věnovat jej do aukce, jejíž výtěžek poputuje na pomoc ukrajinské armádě. V aukci se za něj nakonec vybrala částka 2 465 000 Kč.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru