«

»

O náklady na případnou výhru v loterii se vždy dělili napůl

Foto: pixabay

Protože je štěstí v loterii Korunka vrtkavé,  je dobré zkusit si náklady na výhru snížit tak, že k sázení přizvete někoho dalšího. Stejně jako to udělali muž a žena z Ameriky, oba ve věku kolem padesáti let. Kurz a Lenhausenová jsou dlouholetými přáteli, které spojuje mnohé. Do února tohoto roku měli společnou urputnou snahu o výhru v Powerballu, po 14. únoru je mimo jiné spojovala i výhra v hodnotě 1 milion dolarů (dnes v přepočtu přes 25 milionů korun).

Když se sázky dělí napůl, stejné je to i s případnou výhrou

Z dlouhodobého hlediska je lepší se o náklady na výherní výsledky Korunky či jiné loterie podělit s někým, kdo o výhru v loterii také hodně stojí. V cestě přitom dotyčným může stát nejen nezdar ve hře, nýbrž i vysoké náklady na sázky. Ty se někdy nemusí slučovat s pravidelným sázením. A tak je někdy lepší přijmout myšlenku, že se o případnou životní výhru rozdělíte, než abyste sázky kvůli nedostatku peněz vynechávali. V podobném duchu hráli loterii Powerball také dlouholetí kamarádi Kurz a Lenhausenová, kteří ze sebe udělali sázkařský klub. Uprostřed února tohoto roku jim tato taktika vyšla a přihrála jim v přepočtu 25 milionů korun. S výhrou naloží velmi podobně. Po tom, co ji rozkrojí na dvě poloviny, oba zabezpečí své rodiny. To je totiž to nejlepší, co lze s výhrou v loterii podniknout.

Sázet hodlají dál a zase společně

Že by snad některému z nich bylo teď líto, že se o výhru s kamarádem musí dělit? To ani náhodou! Oba jsou rádi, že se k tak velké výhře dopracovali společně. A na kolik dílů byste byli ochotni výhru v Korunce rozkrájet vy?

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru