«

»

V pátek se v Eurojackpotu bude hrát o 1,1 miliardy!

Foto: Sazka.cz

Miliardový jackpot ve hře Eurojackpot!

Eurojackpot aktuální výsledky a výhry v pátek 10. 3. 2017 přinesly třem německým a jednomu španělskému sázejícímu za 2. pořadí více jak 10 milionů Kč pro každého. Milionové bylo i pořadí třetí, a to konkrétně přes 4,7 milionu pro 1 německého a 2 dánské hráče.

Od 4. pořadí uvádí tabulka výher pouze české hráče, a to z důvodu velkého počtu výherců napříč všemi 17 zeměmi, které se Eurojackpotu účastní. Čeští sázkaři však tentokrát jako nejlepší trefili pouze místo páté, a to v počtu 10x přes 7 000 korun.

Doplňková hra Extra 6, která se hraje pouze v ČR, vyplatila jako nejvyšší výhru 1x 200 000 korun za 2. místo. Dále bylo mezi naše loterijní sázkaře opět přerozděleno 10 výher Cesta kolem světa s půl milionem korun pro každého určených na dovolenou a cestování. Eurojackpot na příští losování se vyšplhal na hodnotu 1,1 miliardy korun!

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru