«

»

Štěstěnu trefila dvakrát krátce po sobě

Foto: pixabay

Na výhru ve Šťastných 10 může někdo čekat celý život, a přesto se jí nedočká. A to nejspíš proto, že existují jedinci, kteří své štěstí ve hrách a loteriích čerpají opakovaně. Je jasné, že se na ostatní štěstí nedostane, když zdravotní sestra z Marylandu vyhraje v kasinu i v loterii, a to ani ne během 12 hodin. Během této krátké doby si přišla na dohromady 111 tisíc dolarů (v přepočtu téměř 2,5 milionu korun).

Brala slušnou výhru v kasinu a pak si ještě koupila los

Pokoušíte se o výherní výsledky Šťastných 10, jenže pořád marně? Příklad si můžete vzít z výherkyně z Marylandu, která se nevzdávala a nakonec může na svém účtu hýčkat miliony. Zdravotní žena z Marylandu, která si přeje zůstat v anonymitě a marylandská loterie jí to dovoluje, nejspíš patří k těm, kteří rádi vyzývají štěstěnu na souboj. Co jiného by také zdravotní sestra dělala v jednu ráno v kasinu? Velmi krátce po půlnoci se jí v něm podařilo rozbít bank a lehnout si šla domů o 11 tisíc dolarů bohatší (zhruba 240 tisíc korun). Ani to už není zanedbatelná částka. Přesto to nebylo všechno, co měla během následujících dvanácti hodin vyhrát. Cestou domů si na benzínce totiž ještě koupila los, který ji zaujal svou sytě růžovou barvou. Za povšimnutí stála i nejvyšší možná výhra, kterou los nabízel, a to 100 tisíc dolarů. Žena nejspíš ani neuvažovala nad tím, že by podobnou sumu mohla vyhrát. Ostatně téměř čtvrt milionu už ji hřálo v kapse.

Druhá trefa do černého

Jenže štěstěně se ten den nejspíš nechtělo sedat na někoho jiného a rozhodla se, že veškeré bohatství vysype do klína ženě, která na ránem v kasinu rozbila bank. Žena, která se živí jako zdravotní sestra, tomu nemohla uvěřit. Bohatství však s pokorou přijala. Hodlá díky němu navštívit svého syna, který studuje v Číně a také ona sama chce za peníze rozšířit své vzdělání.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru