«

»

S výhrou v loterii ve svém životě počítal, jen nevěděl, kdy přesně přijde

Foto: Pixabay

Seřizovač strojů Jeff Etherington (65) z anglického města Harlow pravidelně sázel loterii s tím, že věděl, že jednou určitě vyhraje miliony. Přesné datum výhry nechal na svých číslech v pravidelném sázení a ona přišla po 28 letech. 11. ledna 2023 si mohl Jeff díky vyměněné směně připsat na svůj účet výhru v Thunderball Lucky Dip ve výši 500 000 liber (téměř 13,5 milionu korun). Také byste chtěli vyhrát ve Šťastných 10 nebo jiné loterii?

Kdyby si směnu kvůli kolennímu kloubu tehdy nevyměnil, z výhry by se radoval někdo jiný

Osudové mohou být i vaše výherní výsledky Šťastných 10. Své o tom ví chlapík těsně před důchodem Jeff Etherington, který věří na osud. A proto si dlouhá léta nedělal nic z toho, že jeho tikety nevycházely. Prostě věřil, že jednou výhra v loterii vyjde. A ono to vážně vyšlo. Stačilo, aby si vyměnil jednu směnu kvůli konzultace v nemocnici ohledně kolenního kloubu a aby se cestou do nemocnice zastavil v obchodě a vsadil svou oblíbenou hru Thunderball Lucky Dip. Když pak zkontroloval svou  sázku v aplikaci,  osud byl dokonán. 11 ledna se mohli Jeff a jeho snoubenka radovat z výhry 500 tisíc liber. A to je slušná renta do důchodu, který je teď oba čeká. Kdo by ale čekal, že Jeff okamžitě sekne s prací, ve které už přesluhuje, je na omylu. S jeho šéfem ho totiž pojí dobré vztahy, a tak přislíbil, že i po výhře v práci nějakou dobu zůstane. Alespoň do doby, než si za něj najde adekvátní náhradu.

Výhra přišla v tu nejlepší možnou chvíli

Představte si, že by vaše výhra ve Šťastných 10 dorazila přesně ve chvíli, kdy byste měli těsně po rekonstrukci a těšili se na dovolenou zaplacenou z vašich těžce vydřených peněz… něco podobného se stalo Jeffovi. Jeho výhra se totiž stala v době, kdy měl se snoubenkou čerstvě zrekonstruované bydlení a společně se těšili na již zaplacenou dovolenou. Přesto se i u nich najdou další plány, které může výhra financovat. Například do toho chtějí konečně praštit a vzít se. Svatbu totiž odkládají dlouhá léta, protože vždy peníze použili na něco potřebnějšího. Teď už není důvod dále vyčkávat.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru