«

»

Dnes se v Eurojackpotu hraje o 1,3 miliardy. V posledních slosováních vyhrál Čech čtyři a Slovák sedm milionů!

Foto: Sazka

Dnes 30. května máte možnost v Eurojackpotu trefit výhru až 1,3 miliardy korun. Teď jde o to, jestli se o to pokusíte. Na rozdíl od Sportky, kde o tučný superjackpot můžete soutěžit jedině s plným tiketem, vám v Eurojackpotu pro trefu prvního pořadí stačí 60 Kč… a mega porce štěstí k tomu. Ovšem ani eurojackpotové drobné není k zahození. Naposledy se Čechovi podařilo vyhrát 4 miliony a o slosování dříve zase 7 milionů putovalo na Slovensko. A i jednotky milionů se počítají, no ne?

Miliarda ve hře zvedá sázkařům tlak

Když se Eurojackpot výherní výsledky nesou ve znamení miliard, je sázení do Eurojackpotu podstatně lákavější. No jen si představte, kdyby miliardy na účtu přistály zrovna vám! A i přesto, že je fronta na pohádkový život jako z Eurojackpotu vystřižený velmi dlouhá, ostatně hru hraje celkem 18 zemí, sem tam se podaří do předních příček trefit i Čechům. To je i případ z pátku 26. května, kdy se Čech umístil na třetím pořadí a odnesl si z něj 4 089 133 Kč. Kromě něj na této příčce stáli i hráči z Nizozemska (1x), Německa (2x), Estonska (1x) a Finska (1x). K třetímu pořadí výherci samozřejmě gratulujeme!

Už na konci června se můžete těšit na další prémii

Vzrušení přinese i to, že Eurojackpot trefí někdo ze sousedů. Je pravda, že Německo se v Eurojackpotu umisťuje poměrně často. Ale takové Slovensko… to je na tom podobně jako Česko. A poměrně atraktivní sedmimilionová výhra na Slovensko putovala v úterý 23. května. Hráč ze Slovenska se o výhru třetího pořadí dělil jen s jedním hráčem z Německa. Už na konci června, konkrétně v pátek 23. 6. se v Eurojackpotu můžete těšit na další luxusní prázdninovou prémii, kterou je karavan. O ten už se hrálo v pátek 19. května.

5/5 - (1 vote)

1 komentář

  1. Viera Michková

    A za kolik si vsadil ?? Já sázím už léta a ani ťuk….

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru