«

»

Americká koblihárna Krispy Kreme si na netrefeném jackpotu Mega Millions udělala reklamu

Foto: Pixabay

Kdyby bylo v jackpotu Sportky přes 21 miliard, určitě by nastalo davové šílenství. Něco podobného se odehrává v Americe, kde ani v úterý 1. srpna nikdo netrefil jackpot ve výši přes jednu miliardu dolarů. A protože vyhrát chce opravdu každý, rozhodl se řetězec kobliháren Krispy Kreme svézt na vlně tohoto šílenství. Každému, kdo do pekařství ve středu 2. srpna přišel a přinesl tiket na úterní slosování Mega Millions (ze dne předtím), dostal jednu koblihu zdarma. Pekařství prohlašovalo, že i nevýherní tiket může být v jistém smyslu výhrou!

Co se fanoušků týče, pekárna se trefila do jackpotu!

Akce, která vzbudila mnoho kladných ohlasů, se zas tak často nekoná. Koblihárna Krispy Kreme svým zákazníkům nejenže ukázala hráčského ducha, nýbrž je i povzbudila v tom, že nevýherní tiket přece neznamená tragédii a že i za něj člověk může dostat něco zdarma. Akce platila jen den po slosování miliardového jackpotu Mega Millions – tedy ve středu 2. srpna, a to do vyprodání zásob. Ve svých prohlášeních na sociálních sítích šla koblihárna ještě dále. Svým zákazníkům zároveň vzkázala, že ona coby podnikající firma svůj jackpot už má, a to ve formě svých věrných zákazníků, pro které tak ráda peče sladké koblihy. No jen si představte, že byste výherní výsledky Sportky sice propásli, ale zato byste dostali něco sladkého na zub!

Jackpot Mega Millions po úterním nevýherním slosování dál roste na 1,25 miliardy dolarů

Výhra ve Sportce bude pro výherce podobná jako výhra v Mega Millions, akorát o dost chudší. Po úterním slosování 1. srpna, které se opět obešlo bez vítěze, se v Mega Millions hraje o 1,25 miliardy dolarů (v přepočtu přes 27 miliard korun). Úterní slosování bylo už 30. v řadě bez vítěze. Naposledy jackpot trefil výherce 18. dubna tohoto roku. Pravděpodobnost výhry hlavní ceny je 1 ku 302,6 milionu.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru