«

»

V Eurojackpotu padl německému hráči jackpot přes 2,4 miliardy. Dnes se hraje o 252 milionů

Foto: Sazka

Úterní výhra v Eurojackpotu zamířila opět do Německa. Německo je zemí, která v této loterii vyhrává velmi často. Jackpot, který padl v úterý 9. července, se vyšplhal na částku 2 478 154 437 Kč. Výherní čísla byla 5, 14, 25, 26, 44, 8 a 10. Výherci závidíme a samozřejmě mu gratulujeme!

Německo si znovu připsalo miliardovou výhru

Jestli má někdo štěstí na výherní výsledky Eurojackpotu, tak jsou to hráči z Německa, kterým jackpot Eurojackpotu padá docela často. V úterý 9. července bylo toto pravidlo opět potvrzeno, když tiket z Německa (nejde říct, zda šlo o skupinovou sázku) vyhrál jackpot ve výši přes 2,4 miliardy korun. Slavilo se i na druhé příčce, kde kromě hráčů z Dánska (1x), Německa (2x) a Španělska (1x) stál také hráč z Polska. Hráči tady brali přes 10,9 milionu korun. Češi se umístili nejvýše na 4. výherním pořadí, ze kterého si jeden hráč odnesl částku přes 101 tisíc korun. Dnes v pátek 12. července se hraje o 252 milionů.

Naposledy vyhrálo Eurojackpot Dánsko

Poslední Eurojackpot před úterní trefou bralo Dánsko. Bylo to v úterý 4. června ve výši 2 971 800 000 Kč. Když ne v hlavní hře, určitě se jeden z Čechů stane výhercem nemalé ceny v úterý 16. července. Tento den se totiž hraje o jednu ze dvou avizovaných eurojackpotových prémií. K výhře této ceny je nutné vsadit plný tiket Eurojackpotu a doufat, že zrovna vaše číslo tiketu nebo internetové sázky bude taženo. Jeden výherce je jistý. Zda jím budete vy, to je ve hvězdách! Každopádně je Eurojackpot skvělý v tom, že ačkoliv se nachází na své spodní hranici, pořád se hraje o stovky milionů.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru