«

»

V Curychu se vydražila prominentní espézetka za v přepočtu 7,8 milionu korun

Foto: Pixabay

Kolik byste po výhře ve Sportce dali za novou espézetku vy? Nejmenovaný zájemce za značku s nápisem ZH 24 zaplatil v přepočtu 7,8 milionu korun a to je nejvíce v historii švýcarských dražeb. K dražbám značek s nízkými čísly zde dochází poměrně často.

Číslo 24 přilákalo řadu zájemců

Výherní výsledky Sportky mohou mít jakoukoliv podobu. Třeba takovou, že v aukci svým 125. příhozem vyhrajete prominentní espézetku s označením ZH 24. Právě číslo 24, protože je pořád ještě nízké, přilákalo řadu zájemců. Také pořadatelé aukce – úředníci Curychu dělali téhle značce výrazné promo. Samozřejmě, že existuje ještě dalších 23 nižších čísel, než je číslo 24. Ale takhle nízká čísla si většinou drží politici a další významné osoby. Takže pokud se v nabídce objeví číslo 24, je potřeba jednat rychle. Zájemce, který si nepřál odkrývat svou identitu, značku získal po 125. příhozu. Z kapsy mu tímto vyletělo v přepočtu 7,8 milionu korun.

Značka už byla spatřena na ještě dražším autě

Až vyhrajete ve Sportce, možná se vaší zálibou konečně stanou auta a pak si na ně budete kupovat i drahé speciální espézetky. Identita kupce zůstala vážně utajena. Znám je pouze pod přezdívkou Andy2 a ani při převzetí značky jej nebylo možné spatřit. Poslal totiž svého člověka. Nicméně značka už byla spatřena na světle šedé limuzíně Lamborghini Urus, která křižovala ulice Curychu. Je tak jen otázkou času, než se na jeho identitu přijde. To je někdo těžce za vodou, že k tak drahému vozu kupuje skoro stejně drahou značku.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru