«

»

Sen o výhře v loterii se následující den stal skutečností

s

Foto: Pixabay

Penzistovi Howardu Kendallovi už nikdo nevymluví, že sny nemají váhu. Možná i vy sníte o výhře ve Sportce? Poté sny jen tak nezahazujte a zkuste jim dát šanci, jako to udělal právě Howard. Ten je díky tomu teď bohatší o jeden milion dolarů.

Zdálo se mu o výhře v konkrétním losu

Číselná kombinace pro výherní výsledky Sportky vám doteď do snu nevlezla? Nevadí! Třeba se tak stane už nadcházející noc. Penzista Howard Kendall z města Plymouth v Massachusetts měl to štěstí. Zdálo se mu, že vyhrává hlavní výhru v losu Diamonds, což činí v přepočtu přes 94 milionů korun. A protože tyto losy sem tam kupuje, rozhodl se, že tak učiní i následující ráno. V obchodě 7-Eleven si jeden takový los koupil a když ho seškrábal, nevěřil, že jeho sen se stal skutečností. Respektive realita byla o něco přízemnější než sen, ale pořád pěkná. Místo hlavní ceny čtyři miliony dolarů si na konto mohl připsat nižší výhru, a to 1 milion dolarů (v přepočtu přes 23,5 milionu korun). Zdá se, že od teď bude Howard chodit spát se slepicemi, aby další takový výnosný sen neprošvihl.

Částku rozdělí mezi děti a vnoučata

Výhra ve Sportce se může uskutečnit až v důchodu a vy se pak o ni budete moci rozdělit s vnoučaty. Přesně tohle učiní také Howard, kterému nakonec zbylo „jen” 650 tisíc dolarů (v přepočtu 15,3 milionu korun), protože podle pravidel loterie musel při okamžitém vyplacení ponížit výherní částku. Na postupné vyplácení celé výherní položky se mu čekat rozhodně nechtělo.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru