«

»

Půjčené lamborghini za 6 milionů řidič napasoval do sloupu v Londýně

Foto: Pixabay

Když se výhra v Eurojackpotu nedaří, nezbývá než si začít plnit sny i bez výherní kombinace čísel. Přesně tohoto motta se nejspíš drželi dva třicetiletí muži, kteří v centru Londýna proháněli zapůjčený vůz značky Lamborghini v hodnotě asi 6 milionů korun. Zapálení jejich jízdě nechybělo, zodpovědnost se však vytratila už někde před startem. Vůz tak skončil ve sloupu a jeho řidič ve finančním mínusu.

Podle svědků se řidič choval jako blázen

Výherní výsledky Eurojackpotu mohou zaplatit všechny škody, které způsobíte. Budou-li dostatečně vysoké, možná pak mávnete rukou i nad škodou za miliony. Tu nedávno řešili londýnští policisté v centru města. Luxusní lamborghini tam po divoké jízdě městem skončilo zdemolované o sloup. Po nehodě vyšlo najevo, že vůz mladíci, kteří ve voze byli, nevlastnili, nýbrž si ho jen malou chvíli předtím pronajali v půjčovně. Mohou být rádi, že během svého řádění nikoho nezranili. Podle svědků byli v ohrožení chodec a běžec, kteří se nacházeli v těsné blízkosti sloupu.

Někdy se i splněné sny promění v červená čísla

Vyhrát v Eurojackpotu ještě neznamená být doživotně za vodou. S vyhranou částkou se může stát cokoliv. Můžete výherní tiket ztratit a o výhru přijít dříve, než si ji začnete užívat. Můžete s výhrou špatně naložit, například rozjet špatnou investici. Ale to je život a své o tom ví mladíci zrušeného vozu, kterým nezbude, než uhradit milionovou škodu.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru