«

»

O výhře v loterii se dozvěděla ze spamové složky svého emailu

Foto: Pixabay

Znáte to, čas od času nakouknete i do spamu ve vašem emailu. Třeba tehdy, když čekáte nějaký email a obáváte se, že tam byl omylem zařazený. Ale ruku na srdce, jak často toto děláte? Ne moc často, že? Pak nám asi dáte za pravdu, že dozvědět se o výhře v Eurojackpotu prostřednictvím vaší spamové složky je fakt velmi nepravděpodobné. A přesto se to děje!

Žena objevila oznámení o výhře úplně náhodou

Výherní výsledky Eurojackpotu se mohou objevit zcela nečekaně. Neměly by vás však na dlouho rozhodit, protože je potřeba s čistou myslí uvažovat nad tím, jak s výhrou naložíte. Nečekaná výhra se stala i čtyřiapadesátileté ženě z Michiganu, která oznámení o výhře našla ve své spamové složce. Tam nakoukla úplně náhodou, protože jí nepřišel firemní emai. Když pak mezi emaily četla o výhře ve výši přes 207 000 dolarů (je to v přepočtu 4,7 milionu korun), nemohla uvěřit vlastním očím. Zprvu byla opravdu hodně nedůvěřivá, protože si myslela, že všechny své sázky poctivě zkontrolovala. Nechtěla naletět podvodníkovi. Pak se ale ukázalo, že sama pořádně nezná pravidla loterií, které hraje. Některé sázky ji totiž automaticky posílali do dalšího slosování. O tom ale Američanka neměla ani tušení.

Výhra prý přišla v nejlepším možném čase

Nejspíš se nemůže stát, že se vám výhra v Eurojackpotu nebude hodit. Proto se jako klišé jeví hlášky všech výherců loterie, kteří prohlašují, že výhra přišla v ten pravý čas. Vždyť nejspíš ani neexistuje nevhodný čas pro výhru v loterii, ne? Ať už je to jakkoliv, výherkyně hodlá splatit nějaké dluhy a pak značnou část výhry chytře investovat. Možná se i vy naučíte chodit v investicích, pokud trefíte výhru v loterii.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru