«

»

Muž klikař přežil svou smrt a pak před kamerou vyhrál v loterii

Foto: Pixabay

Zdá se, že když přežijete svou vlastní smrt, už žádné štěstí v životě čekat nemůžete. Vždyť jste si ho vyčerpali. Přesto se i po této děsivé události vyplatí sázet například do Šťastných 10. Můžete mít podobné štěstí jako Bill Morgan z Austrálie.

Přežil svou smrt a rok nato vyhrál v loterii automobil v hodnotě půl milionu korun

Výherní výsledky Sportky zamávají s vaším tlakem. Sázet loterii tak může být pro srdcaře vysoce rizikovou činností. Své o tom ví Bill Morgan z Austrálie, jehož příběh začíná v roce 1998. Přesně v tomto roce ho postihl infarkt. Zemřel na dlouhých 14 minut, ale lékářům se ho jako zázrakem podařilo oživit. Poté byl ještě dva týdny v kómatu než se jeho život začal ubírat zase normálnějším směrem. Další vytržení na muže čekalo asi rok od infarktu. Téměř přesně na den od této události vyhrál v loterii automobil v hodnotě půl milionu korun. Ačkoliv je to pořád ještě běžné, přilákalo to pozornost některých novinářů. Těm Bill poskytl rozhovor a také v něm byl v živém vysílání vyzván, aby ze srandy setřel nějaký los. To muž učinil, aniž by od toho cokoliv čekal. Pak měl co dělat, aby jej infarkt nepostihl znovu, protože tento náhodně vybraný los vyhrál 250 000 dolarů.

Jeho video s výhrou v loterii se stalo virálním

Okamžiky z výhry ve Sportce si samozřejmě můžete zaznamenat na fotkách či videu. Podobný záznam má také Bill Morgan, jehož video s nečekanou výhrou v losu a s reakcemi na ni se během pár okamžiků stalo virálním. Jak se Bill Morgan přiznává, je sice šťastný, že žije a že vyhrál, příliš dobře se mu ale nedaří. Ani miliony vám totiž zdraví nekoupí, a tak vleklé zdravotní problémy se srdcem provází Billa dál. Výhra v loterii mu však dala možnost přestat pracovat a trávit čas v klidu se svou rodinou. Jednoznačně tedy jde o životního klikaře!

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru