«

»

Italský důchodce málem vyhrál miliony eur

Foto: Pixabay

Představte si, že si výherní výsledky Eurojackpotu kontrolujete s výsledky v novinách a ty sedí. Nemůžete popadnout dech a v hlavě se vám začínají rojit myšlenky na to, jak s výhrou naložíte. U terminálu, kam s tiketem dorazíte, vás však čeká studená sprcha. Výsledky v novinách byly vytištěny chybně, byť byste je tolik potřebovali. Něco podobného zažil senior z Itálie.

Důchodce z Itálie se těšil na svůj finanční klid

Výhra v Eurojackpotu může přijít vhod například ve vašem důchodu. Své o tom ví sedmaosmdesátiletý Luciano z Itálie, který loterii sází pravidelně a stalo se tak i v únoru letošního roku. Jako vždy pak svoji případnou výhru kontroloval v ranních novinách. A tady už nic nebylo jako vždycky. Většinou buď nic nevyhrál, nebo získal jen drobné. Teď mu ale výherní výsledky našeptávaly, že je miliardářem a na jeho účet přistanou miliony eur. Důchodce nemohl uvěřit vlastním očím, proto se vydal do nejbližší trafiky, aby svou výhru ověřil. Tam ale chladně propíchli balónek jeho nadějí, když mu oznámili, že noviny otiskly chybné výsledky. No věřili byste tomu?

Zklamání vystřídalo rozčarování

Určitě byste i vy byli vzteky bez sebe, kdybyste zjistili, že jste v loterii nic nevyhráli, ačkoliv to před pár minutami vypadalo úplně jinak. Důchodce Luciano byl z tohoto úplně v šoku. Jak často vyhrajete v loterii? A jak často následně zjistíte, že se stala chyba a vy nemáte ani cent? Obrovské Lucianovo zklamání vystřídalo příšerné rozčarování. Jeho život mohly naplnit miliony. A když ne, hodlá se zabavit a alespoň zlomek těchto peněz získat jinak – od novin, které jsou zodpovědné za chybný tisk. Ty žaluje za poškození na zdraví. Vždyť málem dostal infarkt pro nic za nic!

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru