«

»

Mladý pár vyhrál v Las Vegas hotelový jackpot! Místo v pokoji za 47 dolarů jej ubytovali v apartmánu za 4000 dolarů

Foto: Pixabay

Výhra v loterii Sportka pořád nepřichází? Výhra v loterii může mít jakoukoliv podobu. Třeba i takovou, že místo v běžném pokoji vás hotel ubytuje v královském apartmánu. Přesně to se podařilo americkému páru v Las Vegas, který tenhle zážitek sdílel na sociální síti.

Objednali si pokoj na jednu noc za 47 dolarů, místo toho však dostali klíče od rozlehlého apartmánu

Výherní výsledky Sportky stále nepřicházejí? Když konečně dorazí a budou tučné, můžete se na dovolených ubytovávat ve velkém stylu. Na bydlení v luxusu během vašich dovolených ale nemusíte pokaždé čekat na miliony z loterie. Naopak si můžete bydlet jako boháči s pouhými 47 dolary na noc. Přesně to se totiž podařilo mladému americkému páru, který si přišel užít noc v Las Vegas. V hotelu Caesar´s Palace si muž a žena objednali pokoj za 47 dolarů na noc. Potom se nestačili divit, když je dveře v podkroví hotelu zavedly do opravdu luxusního apartmánu. Doslova jim to vzalo dech a celý luxus za pouhých 47 dolarů natočili na video. Vtipkovali, že mají problém najít svoji ložnici. A taky se smáli, že teď se někde zákonitě musí miliardáři krčit v jejich pokoji za pouhých 47 dolarů. Záměnu samozřejmě s recepcí neřešili. Kolikrát za život se vám tohle může stát? Noc v Las Vegas si hodlali užít.

Luxusní apartmán narušil jejich plány venku

Výhra ve Sportce vám umožní v životě stihnout hodně věcí. To ale můžete i tak, když dobře plánujete. Ne pokaždé jdou ale věci podle plánu. A podle plánu nešly ani tu noc, kdy se mladý pár dozvěděl, že bude spát v nevídaném luxusu, za který boháči platí klidně i 4000 dolarů za noc (přes 92 tisíc korun). Muž se ženou by nejradši zalezli do postele a otevřeli láhev šampaňského. Noční kasina by možná i obětovali. A zatímco se mladý pár těšil z luxusního místa, pod jejich příspěvkem se začaly rojit komentáře. Většina komentářů se shodla na tom, že mladý pár vyhrál hotelový jackpot. Našli se ale i takoví z řad zaměstnanců podobných hotelů, kteří říkali, že tohle není náhoda. Tyto drahé apartmány se neprodávají tak často. A proto se čas od času stane, že se personál na recepci rozhodne zpříjemnit někomu pobyt. Pod příspěvkem se dokonce našli i takoví, kterým se v minulosti stalo něco podobného. No věřili byste tomu!

 

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru