«

»

Ohledně své výhry v loterii byl velice skeptický

Foto: Pixabay

Vyhrát ve Šťastných 10 a nevěřit tomu? Podle většiny výherců úplně běžná reakce. Důležité je tiket nikde nevyhazovat či neschovávat. Může se vám stát, že ho pak už nenajdete. Nic takového se nestalo dvaatřicetiletému mladíkovi Jonathanovi Aldridgeovi, který v loterii EuroMillions vyhrál přes 133 tisíc liber (v přepočtu přes 3,9 milionu korun).

Jako malý byl svědkem aprílového žertíku, a proto teď své výhře nevěřil

Představte si, že by si z vás ohledně výherních výsledků Šťastných 10 pořád někdo dělal legraci. Kdyby pak výhra opravdu přišla, už byste své rodině nejspíš nevěřili, že? A přesně takhle to měl mladík z Velké Británie Jonathan Aldridge. Jako šestiletý kluk byl svědkem aprílového žertíku svého táty. Když jim tehdy táta řekl o tom, že vyhráli v loterii, jeho bratři začali skákat nadšením a on začal brečet. Hned ho totiž napadlo, že se budou stěhovat a on přijde o své kamarády. Výhra se pak ukázala být opravdu jen žertem, a tudíž ohledně stěhování mohl být v klidu. Když ale výhra přišla o pár let později – v jeho dvaatřiceti letech, tahle situace z dětství se mu mimoděk vybavila. Zkrátka nevěřil ani své aplikaci. Uvěřil, až když do loterie zavolal a tam mu výhru potvrdili.

Část své výhry chce věnovat centru pro léčbu rakoviny

Výhra ve Šťastných 10 vám mimo jiné pomůže náležitě poděkovat těm, kteří tady pro vás byli v těžkých časech. Během dospívání Jonathan onemocněl rakovinou a nějakou dobu se léčil. Jeho bratrové si tehdy na důkaz solidarity oholili hlavu, když Jonathan o své vlasy kvůli chemoterapiím přišel. V tento temný čas by si nikdy nepomyslel, že v budoucnu vyhraje v loterii. Proto část výhry věnuje centru pro léčbu rakoviny, ve kterém se o Jonathana dobře starali. Také chce složit větší zálohu na dům a část z výhry hodlá procestovat.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru