«

»

Ani po třiceti letech od výhry v loterii nepřestal pracovat

Foto: Pixabay

Plánujete po výhře v Eurojackpotu seknout s prací? Mark Gardiner (61) z Velké Británie by vám doporučil u práce zůstat. Je to totiž jeden ze způsobů, jak při velké výhře nepřijít o rozum.

Zprvu si myslel, že se časem uvidí

Marka Gardinera potkala snová výhra v loterii před třiceti lety. Tehdy sázel s kolegou a dohromady jim šťastná čísla vynesla podle současného kurzu v přepočtu asi 666 milionů korun. Že byste klidně unesli takové výherní výsledky Eurojackpotu? Unést výhru v loterii prý není vůbec snadné. Mark Gardiner na tu dobu vzpomíná moc dobře. Neexistovala žádná příručka, které by se mohl držet ani kurz, který by mohl navštěvovat. Prostě „bum” a stalo se to. A protože byl z výhry vykolejený, rozhodl se s prací skláře prozatím nekončit. Dál přijímal zakázky, ačkoliv platby za ně už tolik nepotřeboval. Byl to jeho způsob, jak přežít dobu temna, jak označuje časy po výhře.

Okolí se mu výrazně pročistilo

Výhra v Eurojackpotu udělá pořádné čistky ve vašem okolí. Možná, že ztratíte některé přátele, jako se to stalo Marku Gardinerovi. Ten se dokonce přestal stýkat i s kamarádem, se kterým se o výhru dělil. Ten s výhrou naložil po svém, odstěhoval se někam do Skotska a už kamarádovi neodpovídal ani na zprávy. Přitom kdyby se výhra nestala, určitě by spolu další pátek zašli na pivo. A právě zůstat v práci a dělat to, na co jste zvyklí, považuje Mark za svůj způsob, jak přežít zbohatnutí. A pokud si na začátku myslel, že s prací časem sekne tak či tak, mýlil se. Neskončil s ní ani třicet let po výhře. Změnilo se jen to, že je z práce méně vystresovaný. Přece jenom je finančně zabezpečený. Také si může udělat volno, když chce. Radost mu dělá sídlo u moře a jeho jachta.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru