«

»

Sázkař z Marylandu doporučuje sázet pořád stejná čísla

Foto: Pixabay

Přemýšlíte nad tím, jak vyhrát ve Sportce? Nejspíš neexistuje ověřený způsob, kterým by to šlo udělat. I přesto se najdou takoví, kteří tvrdí, že na loterii tak zvaně vyzráli. Je to i případ šestašedesátiletého muže z Marylandu, který vsadil na čísla totožná s čísly jeho bankovního účtu.

Změnil taktiku a asi rok sázel pořád stejná čísla

Výherní výsledky Eurojackpotu je velmi těžké získat. Sázkaři se rozdělují na dva tábory – na ty, kteří sází pořád stejná čísla a na ty, kterým nevadí jít i do náhodného tipu. Na náhodný výběr čísel kdysi sázel také muž z amerického Marylandu. Když se ale výhra nedostavila, začal přemýšlet nad změnou sázkařské taktiky. Rozhodl se, že si vybere svá osudová čísla a zůstane jim věrný. A protože mu zrovna na stole ležel výpis z jeho účtu, zrak mu padl na čísla, která jeho bankovní účet tvořila. Právě těm bylo o rok později souzeno vyhrát v přepočtu 1,2 milionu korun.

Muž si svou taktiku nemůže vynachválit

Kdybyste pro výhru v Eurojackpotu měli nějakou fintu, podělili byste se o ni s dalšími hráči? Hráč z Marylandu si je jistý, že kdyby svá čísla v průběhu roku změnil, výhra by mu na účet nepřistála. Ale kde bere tu jistotu? Co když právě kvůli tomu minul o dost větší jackpot? Toť otázka, která trápí snad všechny sázkaře. Zdá se, že když už si vyberete svá oblíbená čísla, měli byste jim zůstat věrní. Právě ta čísla pak dobře poznáte ve výsledcích losování a bude vás hodně mrzet, že jste je odsunuli na druhou kolej a raději vsadili náhodný tip. Ten poskytuje hráčům podstatně větší svobodu. Každopádně zaručený návod na výhru v loterii stejně neexistuje, ať si muž z Marylandu říká, že ano.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru