«

»

Trefil jackpot Powerballu ve výši 1,73 miliardy dolarů a hodlá svou ženu ozdobit drahými šperky

Foto: Pixabay

Byl součástí sázkařského šílenství, které v Americe ve středu 11. listopadu 2023 vyústilo v druhý největší jackpot loterie Powerball ve výši 1,73 miliardy dolarů. Tou nejlepší zprávou v životě pro elektrikáře z Kalifornie byla ta, že je jackpot podtržený čísly 22, 24, 40, 52, 64 a Powerball číslem 10 jen a jen jeho! Zjistit výhru v Eurojackpotu si přeje každý.

Štěstí pokoušel se 40 tikety po dvou dolarech

Když šílenství Powerballu na podzim minulého roku nabíralo na intenzitě, pokusil se šedesátiletý elektrikář z Kalifornie svou případnou výhru pojistit vsazením ne jednoho, ale rovnou čtyřiceti tiketů. Možná se i vy v případě velkých Eurojackpot výherních výsledků pokoušíte o výhru ne s jedním, ale hned s několika tikety. Za každý muž zaplatil dva dolary a za celou sázku dal v přepočtu asi tisícovku. Vyplatilo se. Robert Salvato, jehož jméno bylo později odtajněno, neskrýval nadšení. S takovou částkou bude snadné zabezpečit rodinu. Dokonce si troufal tvrdit, že o celé generace rodiny Salvato bude hezky postaráno. To jsou dost odvážná slova na někoho, koho může tak obrovské bohatství přivést do blázince.

Své ženě chce hodnotným šperkem ozdobit každý prst na její ruce

Výhra v Eurojackpotu vám dovolí hýčkat vaše drahé polovičky. Přesně na to po výhře myslel také Robert Salvato. Měl v plánu koupit hodně předražený prsten na každý prst ruky jeho ženy a vůbec svou ženu špeky ozdobit od hlavy až k patě. S výhrou však chtěl také naložit velice rozumně. Zda-li se mu to podařilo a platí to i dnes, když se pomalu blíží výročí jeho velké výhry, to je ve hvězdách.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru