«

»

Žena z Kolumbie vyhrála v loterii rok poté, co ji opustil manžel

Foto: Pixabay

Neštěstí v lásce, štěstí ve hře… přesně takhle by se dal popsat příběh jedné kolumbijské ženy, která na začátku roku 2023 vyhrála v losech dvojitý jackpot a přišla si v přepočtu na 7 milionů korun. Stalo se to přesně rok od chvíle, kdy ji opustil její manžel. Takovou částku můžete samozřejmě vyhrát také ve Šťastných 10 nebo v jiné loterii.

Na krku ženě zůstala hypotéka a drahá škola její dcery

Výherní výsledky Šťastných 10 mohou přijít po tom, co vás opustí váš partner. K milionům bychom jej už zpátky nebrali a v plánu to nemá ani žena z Kolumbie. Ta rok třela bídu s nouzí, aby poplatila hypotéku a drahou školu její dcery, tedy závazky, které jí zůstaly na krku poté, co její manžel utekl s její nejlepší kamarádkou. Žena pracovala jako švadlena a ačkoliv se velmi snažila, z jejího platu nešlo vše utáhnout. Podle dostupných informací ženu od ztráty střechy nad hlavou dělilo jen pár dnů. Pak si ze zoufalství koupila dva losy a brala dvojitý jackpot.

Její bývalý manžel se ozval, aby jí pogratuloval k výhře

Výhra ve Šťastných 10 vám může zachránit střechu nad hlavou. Za výhru v loterii je nejmenovaná žena z Kolumbie velmi vděčná. Konečně se nemusí strachovat o to, jak všechno poplatí. Teď si dokonce bude moci se svou dcerou dovolit i hezkou dovolenou. Zaslouží si ji. Po tom, co ji manžel zradil, nezažívala hezké chvíle. Teď je všechno jinak. Na svého bývalého manžela už by si žena ani nevzpomněla, kdyby jí sám od sebe nezavolal, aby jí pogratuloval k výhře.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru