«

»

Žena vyprala svůj los na 26 milionů dolarů

Foto: Pixabay

Představte si, že vyhrajete ve Sportce, ale výherní tiket vyperete spolu s vaším špinavým prádlem. Pak jsou výherní výsledky nečitelné a nárok na vyplacení výhry se rozpustí pod vlivem působení pracího prášku. Přesně tohle se v roce 2020 stalo ženě z Kalifornie.

Prací program smazal všechna výherní čísla

Výherní výsledky Sportky se mohou rozpustit v pracím programu, když si nedáte pozor a výherní tiket zapomenete v kapse svých kalhot. Přesně to se stalo mladé ženě z Kalifornie, jejíž neuvěřitelná výhra ve výši 26 milionů dolarů (přes 600 milionů korun) na ni čekala dlouhý rok (od roku 2020). Když si žena po několika výzvách loterie uvědomila, že stále nevyzvednutá velká výhra může být její, začala zoufale pátrat po výherním losu. Dokonce si ve své trafice ověřila, že výherní je ten los, kdy jej ona sama kupovala. Nález losu radost bohužel nepřinesl. Žena los našla v kapse kalhot, které prošly pracím programem. Bylo zjevné, že jde o los, bohužel čísla na něm už byla nečitelná.

Loterie odmítla ženě vyplatit výhru

Ačkoliv bylo zřejmé, že vypraný los je výherním losem na 26 milionů dolarů, žena měla smůlu. Voda a prací prostředek způsobily, že se výherní čísla stala nečitelnými a los tudíž neproplatitelným. Ačkoliv se žena hodně snažila, aby jí společnost výhru uznala, opravdu to nešlo. Proto se nevyzvednutá výhra zoufalého hráče rozplynula ve prospěch škol v Kalifornii. Žena tak o sobě může prohlašovat, že své miliony omylem darovala na dobrou věc. Pálit ji to ale ještě nějakou dobu bude, o tom žádná!

Ohodnoťte post

1 komentář

  1. ufon

    To jsou ty čistotné pečlivé úklid nikdy nekončící hospodyňky, vždyť si jen šlapou po životním štěstí :-D

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru