«

»

Do dražby jde Formule 1 sedminásobného mistra světa Michaela Schumachera. Odhaduje se, že vynese až 232 milionů

Foto: Pixabay

Výhra v Eurojackpotu musí být maximální, abyste pak její podstatnou část mohli jen tak utratit za jeden ze sportovních vozů Michaela Schumachera. A pokud o Formuli 1 z roku 2002 máte opravdu zájem, s výhrou v loterii si pospěšte. Vůz bude dražen na aukci v kalifornském Monterey už od 15. do 17. srpna.

Vždy, když se sportovní vůz Michaela Schumachera dostane na trh, je to příležitost

Výherní výsledky Eurojackpotu ve výši stovek milionů můžete utratit na jedné jediné akci – za Formuli 1 legendárního závodníka Michaela Schumachera z roku 2002. Odborníci odhadují, že se zájemci o tento sportovní model na aukci slétnou jako vosy na med. Hovoří se o tom, že se tento model může prodat v přepočtu až za 230 milionů korun. Sezóna 2002 znamenala pro Michaela Schumachera páté vítězství. S vozem vyhrál například Velkou cenu Austrálie. A protože existuje asi jen 30 vozů z vítězných závodů tohoto úspěšného závodníka, když se některý objeví v nabídce, je to velká událost. Platí, že kdo nabídne víc, vůz bere. Částka 230 milionů tedy vůbec nemusí být konečná, když se najdou dva zarputilí a velmi bohatí zájemci.

Sportovní žihadlo může být vaše

Zda-li po výhře v Eurojackpotu vyhradíte místo ve svých nových garážích také Formuli 1, to necháme na vás. Otázkou také je, zda byste pro tento vůz našli praktické využití. Ale proč se zabývat praktičností, když svými šťastnými tipy strhnete třímiliardový Eurojackpot? To mohou jít přízemní a praktické věci stranou.

 

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru