«

»

Zariskovala a svou svobodu vyměnila za vystoupení se svým idolem

Foto: Pixabay

Jakoby vyhrála v loterii Eurojackpot a pak ztratila výherní tiket. Na peníze je chudá a teď už je i ve vězení. Řeč je o mladé ženě ze Slovenska, která se dlouho vyhýbala trestu odnětí svobody. Pak ale v Bratislavě navštívila koncert svého idola amerického rappera Macklemoreho a byla vybrána jako jedna z davu, aby si s ním zazpívala. Ostražitost šla v tu chvíli stranou a to se jí stalo osudným.

Ženy si všiml vnímavý občan Slovenska a ihned ji naprášil

Výherní výsledky Eurojackpotu vás sice mohou míjet, ale štětí můžete mít na něco jiného. Třeba si vás váš oblíbený zpěvák na koncertě vybere, abyste si s ním šli zazpívat. Přesně to se stalo mladé ženě na koncertě v Bratislavě, kde vystupoval americký rapper Macklemore. Ten si náhodně z publika vybral pár fanoušků a mezi nimi i hledaného zločince. Žena unikala trestu už nějaký ten pátek. Užívala si koncert na svobodě a přitom neměla ani tušení, že se blíží její poslední svobodné okamžiky. Když si ji totiž zpěvák vybral, aby s ním zpívala, neváhala a na pódium s ním šla. Nejspíš by ji ani nenapadlo, že ji v tu chvíli někdo rozpozná a udá na policii. Přesně to se ale stalo.

Teď si svůj trest odsedí, alespoň má však zážitek 

Vyhrát v Eurojackpotu je velmi málo pravděpodobné. Jít na koncert i přesto, že jste v hledáčku policie, je velký risk. Kdo by vás ale v tom davu poznal a ještě na koncertě amerického rappera? Vždyť všichni návštěvníci budou unešení hudbou. Něco takového si myslela i žena z Bratislavy, která si šla koncert užít. V té době ale vůbec netušila, že bude o pár chvil později stát na pódiu vedle svého idola a ještě později bude mít na rukou pouta. Ženu nejspíš udal velmi všímavý a hodně závistivý fanoušek, který porovnal realitu s fotkami v databázi a kontaktoval policii.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru