«

»

Když vám jackpot uteče o jedno číslo, máte hned druhý den šanci to napravit

Foto: Pixabay

Výhra ve Sportce pořád nikde a to ani nedoufáte v superjackpot? Tak si představte, že někomu se v loterii podaří vyhrát dva dny po sobě. Řeč je o třiapadesátiletém muži z Michiganu. Ten první den jackpot netrefil, respektive mu unikl o jedno číslo. Druhý den však s přehledem jackpot vyhrál a na účet si připsal v přepočtu 18,5 milionu korun.

Sází jen tehdy, když je jackpot pořádně vysoko

Možná, že je i vaší taktikou sázet výherní výsledky Sportky jen tehdy, pokud je jackpot zatraceně vysoko. Pokud ano, určitě vás nadchne fakt, že se někomu při stejné taktice podařilo trefit jackpot loterie. Konkrétně se jedná o třiapadesátiletého muže z Michiganu, který sází jen tehdy, když jackpot loterie Fantasy 5 překročí 250 tisíc dolarů. Jackpot se tou dobou dokonce pohyboval v přepočtu přes 18,5 milionu korun a muž jej trefil. Ale až napodruhé. Nějak se mu totiž podařilo zapomenout na pravidelnou sázku v místním obchodě. Proto pro jistotu vsadil online z domu a rovnou na dva po sobě jdoucí slosování. První den tipnul správně čtyři čísla z pěti a vyhrál v přepočtu přes 2300 Kč. „Těsně vedle”, řekl si jen. To ještě netušil, že o den později se bude radovat z milionů.

Vyhrál jackpot ve výši přes 18,5 milionu korun

Výhra ve Sportce vás může až zaskočit. Zaskočený se cítil také muž z Michiganu, který druhý den po malé výhře opravdu trefil pět čísel z pěti. V jackpotu tou dobou bylo v přepočtu přes 18,5 milionu korun, a tak si může výskat. Ostatním sázkařům doporučuje hru nevzdávat a sázet jen tehdy, když jackpot vyroste vysoko.

5/5 - (1 vote)

1 komentář

  1. Anonym

    Blbost !!!

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru