«

»

Do Disneylandu se dostala na volňásek z roku 1985

Foto: Pixabay

Vzácný kousek historie se osmnáctiletá Američanka Sabrina Kingová rozhodla vyměnit za jeden den v Disneylandu. Obě věci spolu přitom úzce souvisí, protože použila volnou vstupenku z roku 1985 od svého táty. Vstupenka jí byla uznána. Otázkou ale je, zda se tímto zbytečně nezbavila něčeho, za co by v aukci získala, když ne miliony, tak alespoň statisíce. Možná je to podobné jako ztratit výherní tiket do Sportky.

Návštěva Disneylandu stojí hodně peněz

Výherní výsledky ve Sportce či v jiné loterii se hodně lidí rozhodne utratit za opravdu velký zážitek. A co může být lepšího než návštěva Disneylandu? Jeden den plný zážitků s postavičkami Walta Disneyho vás však vyjde v přepočtu až na 2 400 korun. Také osmnáctiletá Sabrina z Kalifornie se do Disneylandu chtěla podívat. Váhala však nad tím, zda tolik peněz z kapesného utratit. V tom si její otec vzpomněl na to, že jednu volnou vstupenku do Disneylandu vlastně celé roky střeží v krabici na půdě. Bylo jasné, že vstupence vypršela platnost, přesto to s ní mladá dívka zkusila.

Do Disneylandu ji pustili a vstupenku jí vzali

Možná si měla Sabrina před návštěvou Disneylandu pořádně zjistit, jestli volná vstupenka z roku 1985 nemá větší hodnotu. Pak by ji možná vyměnila ne za jednu, ale za mnohem více jednodenních návštěv v pohádkovém světě. Její a otcův vtípek totiž vyšel a na volnou vstupenku z roku 1985 ji dovnitř vpustili. Vstupenku si však žena u pokladny, která o vstupu dívky do areálu rozhodla, nechala celou. Přitom správně by měla od vstupenky odtrhnout její perforovaný proužek. Je tedy otázkou, co s celou vstupenkou zamýšlí. Možná byla chytřejší než dívka, která takto zbytečně pozbyla něco, co už teď má velkou hodnotu a ta by časem ještě rostla. Ale kdoví! Možná se časem dočteme o dívce jménem Sabrina, která pokladní z Disneylandu žaluje za to, že jí vzala historicky cennou vstupenku a poté ji zpeněžila.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru