«

»

Do aukce míří kašmírový svetr Chandlera Binga z Přátel

Foto: Pixabay

Utratili byste část výhry ve Sportce za rekvizitu oblíbeného filmu či seriálu? Fanoušky televizního seriálu Přátelé určitě nadchne aukce pořádaná k 30. výročí seriálu. Rekvizity a kostýmy ze seriálu se budou dražit 23. září a nejsledovanějším předmětem je kašmírový svetr Chandlera Binga, který jej měl na sobě v 10. epizodě sedmé sezóny. Původně se cena odhadovala na 1500 dolarů, ale vzhledem k tragickému úmrtí herce Matthewa Perryho se předpokládá, že vystoupá mnohem výše.

Pořídit si můžete oranžovou pohovku z kavárny Central Perk

Výherní výsledky Sportky mohou padnout na pořízení věcí, které jsou úzce propojené se seriálem Přátelé. Kromě svetru Chandlera Binga si můžete koupit i jiné rekvizity, které se v oblíbeném sitcomu objevily. Například sytě oranžovou pohovku z kavárny Central Perk. Její cena se odhaduje na 2000 až 3000 dolarů (v přepočtu tedy až 68 tisíc korun). Celá aukce je pořádaná k příležitosti 30. výročí sitcomu, který formoval celou generaci a nutil diváky smát se, plakat a soucítit s hlavními představiteli, jakoby by byli součástí jejich party.

Cena kašmírového svetru určitě poroste nad hranici odhadu

Výhru ve Sportce můžete utratit za svetr. Ne tak obyčejný. V aukcích jde totiž koupit svetry princezny Diany a jiných celebrit. Už 23. září takhle bude k mání i modrozelený kašmírový svetr Chandlera Binga. Jedná se o 100% kašmírový svetr s polodlouhými rukávy a předním zapínáním na dva knoflíky ve velikosti L. Chandler jej měl na sobě hned několikrát. Například v parku, když mu Monika říkala, že od něj nepřevezme příjmení Bing nebo na svátečním večírku, na který Phoebe přinesla vánoční cukroví své zesnulé matky. Cena svetru byla odhadována na 1500 dolarů, ale vzhledem k tragickému úmrtí herce Matthewa Perryho 28. října minulého roku nejspíš ještě poroste.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru