«

»

V pátek třináctého trefil hráč z Česka v Eurojackpotu přes 4,6 milionu korun! Dnes se hraje o tři čtvrtě miliardy

Foto: Pixabay

Vyhrát v Eurojackpotu tři čtvrtě miliardy, tedy sumu, která je v jackpotu dnes 17. září, je sice boží, ale dost těžko proveditelné. A proto je už úctyhodným výkonem to, že z loterie vykřešete alespoň pár milionů ze třetího pořadí. Částku 4 628 792 Kč se podařilo svými čísly trefit hráči z Česka zrovna v pátek třináctého!

Pátek třináctého se pro jednoho hráče Eurojackpotu proměnil ve šťastný den

Výherní výsledky Eurojackpotu můžete trefit zrovna v pátek třináctého jako anonymní hráč z České republiky, který ze třetího výherního pořadí vykřesal přes 4,6 milionu korun. Na výherní příčce stál společně s hráči z Německa (2x), Dánska (1x) a Finska (2x). Tento den se výhry soustředily nejvýše právě do tohoto pořadí. První ani druhou příčku nikdo neobsadil. Na to, že v Eurojackpotu můžete vyhrát až tři miliardy, se může pár milionů jevit jako „pár drobných”. A i kdyby… zrovna v tento den mají moc dokázat vám, že pátek třináctého nepřináší jenom smůlu.

Už brzy hra o apartmán za 15 milionů

A aby toho v Eurojackpotu nebylo málo, po sérii karavanových výher se už v pátek 20. září hraje o luxusní apartmán v hodnotě 15 milionů korun. Vyhrát ho můžete jedině s plným tiketem. Jinak se o eurojackpotové prémie ani hrát nedá. Ale i s šedesáti korunami se dá dělat divy – tak například vyhrát tři čtvrtě miliardy a klidně i eurojackpotové maximum tři miliardy. Stačí získat štěstěnu na svou stranu.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru