«

»

V září mohli hrát hráči Sportku postaru a trefili hned čtyři první pořadí

Foto: Sazka

Do září vstupovala Sportka se Superjackpotem 67 milionů korun, z toho přes 39 milionů tvořil bonus. Se zářím se loučila a nv jackpotu měla 77 milionů korun, z toho přes 69 milionů tvořil bonus. V září se Sportka losovala celkem 13x, z toho celkem 2x se hrálo o prémie.

První výhra prvního pořadí na sebe nenechala dlouho čekat

Hned první zářijové losování v neděli 1. září se hrálo o prémii Škodu Kodiaq. V hlavní hře padly dva rovné miliony, a to z prvního i druhého tahu druhého pořadí.

V pátek 6. září sázkař díky číslům 19, 23, 29, 41, 45 a 47 trefil první pořadí a na něm 19 534 006 Kč. V druhém tahu druhého pořadí padl rovný milion.

V neděli 8. 9. se v rámci prémie Babí léto hrálo o 10 výher v hodnotě 100 000 Kč. O tuto cenu mohli hráči soutěžit jedině s plným tiketem za ještě starou cenu 220 Kč.

Nejvyšší výhrou v září byla trefa ve výši přes 44 milionů korun

Na měsíc září vyšel pátek třináctého. Ačkoliv si od něj hráči hodně slibovali, co se milionů týče, trefen byl pouze rovný milion z prvního tahu druhého pořadí (1x).

Další milion z prvního tahu druhého pořadí padl ve středu 18. září.

Další trefa prvního pořadí přišla až v pátek 20. září, kdy bylo díky číslům 13, 15, 32, 33, 36 a 44 trefena výhry druhého tahu prvního pořadí ve výši 44 187 881 Kč.

Závěr září se ve Sportce nesl ve znamení loučení se starými pravidly, od 2. října už plná Sportka stojí 270 Kč

O další první pořadí hlavní hry se postarala až středa 25. září, kdy padlo téměř 18 milionů z prvního tahu prvního pořadí a přes 3,8 milionu korun z druhého tahu prvního pořadí.

Poslední zářijové losování a zároveň poslední losování Sportky podle starých pravidel se uskutečnilo v neděli 29. září, kdy padly dva rovné miliony z prvního i druhého tahu druhého pořadí.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru