«

»

V zářijovém Eurojackpotu padly hned tři české milionové výhry

Foto: Sazka

Do září vstupoval Eurojackpot s částkou 250 milionů, se zářím se loučil a v jackpotu měl 1 685 000 000 Kč. Eurojackpot se v září losoval celkem 8x, z toho jednou se hrálo o apartmán v exotice.

Prvního září padl Eurojackpot 

První zářijové losování Eurojackpotu v úterý 3. září padlo první pořadí a 250 milionů zamířilo k hráči do Polska.

Ani v pátek 6. září to pro Čechy milionově nedopadlo. Čeští hráči utržili maximálně výhru čtvrtého pořadí ve výši přes 118 tisíc korun (1x). Dařilo se i na příčce druhého pořadí Extra 6, kde hráči trefili 100 000 Kč (1x).

V úterý 10. září bylo nejvyšší výhrou přes 30 milionů, které si z příčky druhého pořadí hlavní hry odneslo Švédsko.

Šťastný pátek třináctého

Šťastný byl pro české hráče až pátek třináctého, kdy se jejich výherní výsledky Eurojackpotu zformovaly do částky 4 628 792 Kč (1x). Byla to výhra třetího pořadí, kde výherce Česka stál spolu s hráči z Německa (2x), Dánska (1x) a Finska (2x). Pro Čechy výherní byla i druhá příčka Extra 6 (1x).

V úterý 17. 9. Čechy štěstěna v hlavní hře úplně obešla, ale zadařilo se v doplňkové hře Extra 6, kde padla hlavní výhra – 1 milion korun.

Hra o apartmán v exotice

V pátek 20. září se hrálo o apartmán v exotice. Kromě této garantované výhry, pro kterou jste museli vsadit plný tiket, se však Čechům příliš nedařilo. Hlavní výhrou tohoto dne byla částka přes 33 milionů, kterou si z druhé příčky odnesli hráči z Dánska (1x), Německa (1x) a Maďarska (2x).

Ani v úterý 24. září Čechům miliony nepršely. Jednomu hráči se poštěstilo trefit čtvrté pořadí a s ním přes 211 tisíc korun.

Poslední zářijové losování přineslo další českou výhru třetího pořadí

Mohlo by se zdát, že tímto se české výhry dovršily. Pořád ale zbývalo poslední eurojackpotové losování v pátek 27. září, kdy Česká republika trefila třetí výherní pořadí a s ním 7,7 milionu korun (1x). Na této vítězné příčce stáli také hráči z Německa (2x) a Polska (1x). Čechům se dařilo také ve čtvrtém pořadí – hned tři z nich trefili výhru přes 138 tisíc korun. Výherní byla i druhá příčka Extra 6 – 100 000 Kč (1x).

Když odmyslíme garantovanou prémii, podařilo se Čechům ze zářijového Eurojackpotu vymámit hned tři milionové výhry.

 

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru