«

»

Výhra Mega Millions ve výši 1,13 miliardy dolarů nejspíš propadla, jelikož si ji nikdo dosud nevyzvedl

Foto: Pixabay

Představte si, že pro výhru v Eurojackpotu vyberete vlastní čísla a pak na ně vyhrajete maximální výhru. Přesně to se podařilo neznámému šťastlivci v New Jersey 26. března tohoto roku. O šest měsíců později, což je i lhůta pro vyzvednutí výhry, lze o tomto šťastlivci mluvit jako o smolaři, protože podle zpráv k 26. září si výhru dosud nevyzvedl.

Vsadil si v obchodě s lihovinami

O miliardové výherní výsledky Eurojackpotu můžete klidně přijít, pokud ztratíte tiket. Právě to se možná stalo výherci, který si svou pohádkovou výhru ve výši 1,13 miliardy dolarů (zhruba 25 miliard korun) nevyzvedl ani přes upozorňující cedule, které byly umístěny ve všech obchodech s alkoholem na Route 66, tedy poblíž místa, kde se tento zázrak udál. Výhra má hotovostní hodnotu 536,6 milionu dolarů (zhruba 12 miliard korun). Šťastná čísla byla 7, 11, 22, 29, 38 a Mega Ball číslo 4.

Obchod, který prodal vítězný tiket, hodlá dát svou odměnu na charitu

Výhra v Eurojackpotu nemá žádné další postranní vítěze, jako je tomu v Americe. Tam si může každý obchod, který prodá jackpotový tiket, nárokovat odměnu. Stejně tak i  obchod s lihovinami ShopRite Liquor, který za prodej vítězného tiketu 26. března obdržel částku 30 000 dolarů. A zatímco výherce březnového Mega Millions mlčí, obchod s lihovinami už se nechal slyšet, že obdrženou odměnu věnuje na charitu. To je celkem nečekané rozhodnutí. Přece jen se nejedná o hlavní cenu a každému obchodu by taková částka jistě pomohla, třeba na výplaty. Pokud ale své slovo dodrží a částka opravdu půjde na charitu, tak klobouk dolů. Ne každý by se takhle lehce s penězi rozloučil.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru