«

»

V pátek padl dvoumiliardový Eurojackpot, dnes se hraje o 253 milionů

Foto: Sazka

V pátek 4. října padl Eurojackpot ve výši 2 052 511 058 Kč a výherní tiket patří Litvě. Česká republika bohužel na žádné miliardové ani milionové příčky nedosáhla. Dnes v úterý 8. října se hraje o 253 milionů.

Dvoumiliardová číselná kombinace zní 4, 16, 27, 34, 44, 4 a 7

Abyste trefili maximální výherní výsledky Eurojackpotu, je potřeba trefit 5+2 šťastná čísla. V případě výherce z Litvy v pátek 4. října to byla pětice čísel 4, 16, 27, 34 a 44 a dvojice čísel 4 a 7. Výherci k částce 2 052 511 058 Kč samozřejmě gratulujeme. Nezbývá než doufat, že příští Eurojackpot přistane v Česku. Byla by to čtvrtá výhra prvního pořadí u nás. Do konce roku s dneškem zbývá ještě 25 eurojackpotových slosování. Co se České republiky a páteční hry týče, čeští hráči dosáhli maximálně na čtvrté pořadí, odkud hráč bral výhru přes 60 tisíc korun. V doplňkové hře Extra 6 padlo jedno druhé pořadí a s ním výhra 100 000 Kč. I takové výhry se počítají.

Do konce roku stihneme ještě jeden pátek třináctého

Letos hráči Eurojackpotu stihnou ještě jeden pátek třináctého, který vyjde na prosinec. Třeba se bude opakovat štěstí, které se událo v pátek třináctého září. Hráč z Česka tehdy stanul na třetím výherním pořadí a vytáhl z něj výhru přes 4,6 milionu korun. A třeba to bude pro tentokrát mnohem více. A když už takhle koukáme dopředu, hra Eurojackpot se letos bude hrát na Štědrý den – v úterý 24. prosince a na silvestra – v úterý 31. prosince.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru