«

»

Edwin Castro už nemusí svou výhru z roku 2022 před soudem obhajovat

Foto: Pixabay

Že nevěříte, že někdy vyhrajete ve Sportce? Pak jistě neuvěříte ani tomu, že vás po výhře v loterii někdo obviní, že jste mu ukradli výherní tiket a vy budete muset běhat po soudech. Jakkoliv je to neuvěřitelné, obě věci se staly dosud nejšťastlivějšímu hráči Powerballu Edwinu Castrovi. Ten si nyní už může oddychnout, soud totiž skončil a on byl očištěn.

Soud s Edwinem Castrem a mužem jménem José Rivera je u konce

Výherní výsledky Sportky ne a ne přijít? Nakonec můžete být rádi. Vždyť by z toho mohly být i soudní tahanice! Své o tom ví dosud největší výherce Powerballu Edwin Castro, který v listopadu roku 2022 vyhrál rekordní částku přes 2,04 miliardy dolarů. Edwin si tehdy nechal vyplatit hotovost ve výši 997,7 milionu dolarů a po odečtení daní mu na účet dorazilo kolem 628 milionů dolarů. Částku hned začal utrácet, ale v roce 2023 přišlo obvinění od muže jménem José Rivera. Ten neúnavně tvrdil, že si vítězný tiket koupil den před losováním a pak mu byl ukraden jistým mužem jménem Urachi „Reggie“ Romero. Nutno dodat, že celou dobu Edwin zůstával nad věcí a nakupoval luxusní vily, zatímco na případu pracovali jeho právníci.

Soud rozhodl, že vítěz si má své tikety důsledně hlídat

Výhru ve Sportce musíte střežit jako oko v hlavě, zvlášť máte-li  jen papírové potvrzení o sázce. Pro tyto případy je lepší sázet v aplikaci, kde se vám výhra nemůže vypařit jako kousek papíru v peněžence. V úterý 1. října soud v případu Edwina Castra a jeho výhry rozhodl v jeho prospěch. Neobjevily se totiž žádné důkazy, které by dosvědčovaly, že výherní tiket Edwin Castro ukradl. Dalším podobným vtipálkům, kteří by se rozhodli napadnout pohádkovou výhru někoho jiného, soud vzkazuje, že je vítěz loterie zodpovědný za svůj tiket a musí jej ochránit proti ztrátě, krádeži či zničení, jinak má smůlu.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru