«

»

Výhra v loterii Lotto mu přihrála netradiční job – vozí nevěsty do kostela

Foto: Pixabay

Peter Congdon, který žije v cornwallském městečku Truro, je teď spatřován v padnoucím obleku častěji než před rokem 2015, kdy v loterii Lotto vyhrál 13,5 milionu liber. Může za to přitom úplná náhoda. Náhoda, která i vám může prostřednictvím Eurojackpotu změnit život.

Nabídl se ustarané nevěstě, že ji odveze do kostela

Když Peter Congdon v roce 2015 vyhrál v loterii Lotto částku 13,5 milionu liber, neváhal ani minutu a pořídil si to, po čem už dlouho toužil – luxusní vozy a mezi nimi i BMW i8 a Bentley Contitental. Směje se, že když před výhrou řídil Ford Kuga, nikdo po něm nechtěl, aby jej někam odvezl. S naleštěnými vozy, ochotou a dobře padnoucím oblekem se žádosti navalovaly jako sněhová koule. Začalo to s nevěstou, které během covidu už 5x odložili svatbu. Když konečně měla říct svému vyvolenému ano, neměla auto, které by ji do kostela odvezlo. A v tuto chvíli se nabídl Peter. Nevěsta, která čekala, že nastoupí do starého auta svého otce a následně před domem viděla luxusní naleštěný a ozdobený vůz, se natolik rozplakala, že se musela vrátit domů, aby opravila svůj make-up. Výherní výsledky Eurojackpotu vám mohou udělat podobnou radost.

Vozí nejen nevěsty, ale i studenty na plesy, hosty na smuteční hostinu… a vše to dělá zdarma

U jedné nevěsty pak Peter nezůstal. Jeho dobrý skutek se rozkřikl po okolí a pak už si jen pečlivě zapisoval všechny termíny. A nezůstal jen u nevěst. Rozváží i studenty na plesy, hosty na smuteční hostinu a tak podobně. Kdo by čekal, že to bude dělat za peníze, je na omylu. Pro hosty má na výběr z pěti luxusních vozů a jedinou úplatou za to mu jsou pozitivní emoce všech lidí kolem. Taky dobrý způsob, jak se z výhry v Eurojackpotu nezbláznit a aspoň něco dělat, když vlastně nemusíte dělat vůbec nic…

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru