«

»

Díky výhře v loterii si školník z Edinburghu dopřeje Vánoce v teplém Egyptě

Foto: Pixabay

Výhra ve Šťastných 10 vám ještě letos může zařídit Vánoce na bělavém písku u teplého moře. Že byste si něco takového nechali líbit? Této pohodičce se nebrání ani školník z Edinburghu – třiapadesátiletý John McDowell, který v loterii EuroMillions vyhrál přes 180 tisíc liber (to je zhruba něco přes 5 milionů korun).

Manželka si přeje novou kuchyň, on pokukuje po novém autě

Výherní výsledky Šťastných 10 dokážou zařídit bohatého Ježíška. Bohaté Vánoce letos bude mít i rodina Johna McDowella, který nedávno v loterii EuroMillions vyhrál přes pět milionů korun. Zázrak se stal zrovna v době, když všichni v domě už spali. Jen John ještě dopíjel svůj šálek večerního čaje. Už se sám chystal uložit se ke spánku, když v tom si v emailu všimnul oznámení své loterijní aplikace. Myslel si, že to nestojí ani za pozornost, ale zvědavost ho přemluvila, aby email otevřel. A opravdu to stálo za to – v emailu stálo, že je milionářem. Nejdříve o výhře řekl svému otci, o kterého se kvůli nemoci stará, potom vzbudil všechny ostatní. Výhra ve Šťastných 10 je přece důvodem k tomu, aby vás probudili třeba o půlnoci, no ne? Ohledně utracení výhry se rodina moc dlouho nerozmýšlela. Manželka chce novou kuchyň a John nové auto.

Svého bratra vezme na Vánoce do Egypta

A protože se John s rodinou nikdy o Vánocích neváleli na teplé pláži, rozhodli se to změnit a zarezervovali si perfektní dovolenou v Egyptě. Na tu vzali i Johnova bratra, který nikdy předtím v zahraničí nebyl. Ten byl dost překvapený, když mu bratr volal a naléhal na něj, aby si zařídil pas. Z výhry chce John podpořit své děti ve studiu a uložit jim nějaké finance na spořící účty.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru