«

»

Loterie Mega Millions zdraží více než dvojnásobně

Foto: Pixabay

Až na dvojnásobek poroste cena za tiket do Mega Millions. Dříve stála vstupenka k pohádkovým výhrám 2 dolary, nově to bude až 5 dolarů. Zdraží tedy více než dvojnásobně. Loterie ale slibuje, že díky tomu se hráči dočkají větších a častějších výher. Podobně nedávno zdražila také Sportka a i ona slibuje více výher.

Změny mají nastat od dubna 2025

Výherní výsledky Sportky lze nyní pokoušet až za 270 Kč za plnou sázku. Oproti minulým dnům tak Sportka zdražila pouze o 50 Kč. Jiné to budou mít američtí hráči Mega Millions, kteří za šanci vyhrát utratí až 5 dolarů. Změny se chystají na duben 2025, do té doby mohou hráči pořád sázet postaru. Představitelé loterie Mega Millions slibují vyšší a častější výhry a doufají, že toto přitáhne více zákazníků i přesto, že si budou muset připlatit. Za dobu působení Mega Millions vyhrálo šest hráčů výhry vyšší než 1 miliarda dolarů a až 1200 hráčů se stalo milionářem.

Jde o druhé zdražení za více než dvacetileté působení

Loterie Sportka se zásadnějších změn dočkala po více než desetiletí. Americká loterie Mega Millions si na změny musela počkat více jak dvacet let. Byla spuštěna v roce 2002 a za tu dobu došlo k úpravě ceny jen 2x, z toho podruhé se jedná o ono zdražení v dubnu. Se zvýšením ceny za tiket dojde i k úpravě pravidel, což bude poprvé v historii Mega Millions. Důvod ke změnám je jednoduchý – hra chce být atraktivnější a chce se vyrovnat svému konkurentovi – loterii Powerball. Podle průzkumů by měli být sázkaři se zdražením jejich oblíbené loterie v pohodě.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru