«

»

Zaměstnanec nizozemského muzea málem vyhodil do koše umělecké dílo

Foto: Pixabay

Výra v Eurojackpotu musí být značně vysoká, abyste měli za co žít, když dostanete výpověď v práci. O jednu si koledoval zaměstnanec nizozemského muzea, který v domnění, že se jedná o odpadky, vyhodil do koše dvě pomačkané plechovky od piva… a ono to bylo umělecké dílo.

Umělec plechovky naaranžoval do výtahu

Výherní výsledky Eurojackpotu vám umožní být se složenkami v pohodě a jen tak si tvořit. Dnes to zvládne každý. Stačí zmačkat dvě plechovky a nechat je tvářit se jako umělecké dílo. Doslova a do písmene to však tak není. Umělecké dílo, které opravdu obnáší dvě zmačkané plechovky vedle sebe, bylo mnohem propracovanější. Dostalo název All The Good Times We Spent Together a francouzský umělec Alexander Laveta jej ručně namaloval. Následně potom vymyslel, že by místo na podstavci mohly být umístěny ve výtahu muzea. A právě tady to novému zaměstnanci nedocvaklo. Kdo by také čekal umělecké dílo ve výtahu, že? Plechovky jednoduše sebral a vyhodil je do koše.

Že umělecké dílo ve výtahu chybí si všimla jiná zaměstnankyně

Výhrou v Eurojackpotu může být pouhý fakt, že někdo přijde na váš průšvih dříve, než z toho je ještě větší průšvih. Nový zaměstnanec nizozemského muzea, který si bude muset prostudovat všechna zde vystavená díla, může být rád, že si chybějících plechovek všimla jeho nadřízená. Ta se na plechovky hned dotazovala a tak je stačila z pytlů na odpadky vytáhnout dříve, než přijeli popeláři. Se zaměstnancem, který je vyhodil, muzeum smlouvu nerozvázalo, pro jistotu však plechovky umístilo na speciální podstavec, kdyby opět pociťoval nutkání v muzeu uklízet.

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru