«

»

Zatím ještě neznámý newyorský sázkař vyhrál v loterii Lotto cenu ve výši 16,3 milionu dolarů

Foto: Pixabay

Středa 9. října byla šťastná pro dosud neznámého Američana, který do loterie Lotto vsadil čísla 9, 17, 18, 29, 32 a 40 a bonusové číslo 48 a vyhrál na ně snovou částku – 16,3 milionu dolarů (v přepočtu přes 379 milionů korun). Taková může být vaše výhra v Eurojackpotu!

Zákazníci obchodu, ve kterém se tiket prodal, by věděli, co s penězi

Výhra v takové výši nenadchne pouze výherce, nýbrž zařídí pozdvižení i ve vašem okolí a třeba i tam, kde byl výherní tiket prodaný. Své o tom ví majitel obchodu na Manhattanu, konkrétně na adrese  Westside Market Place na 11. Avenue a West 55th Street na Manhattanu. Ten doufá, že výherce utratí své peníze moudře. Alespoň on by to tak udělal. Hodně by šetřil, něco by investoval, samozřejmě by prý něco ulil na charitu. Podobné plány mají i další zákazníci obchodu, který po zveřejnění výhry navštívila televize. Hodně dotazovaných by za výhru cestovalo, jiní by založili řadu charitativních organizací, našli se ale i takoví, kteří by za peníze z výhry postavili bunkr a připravili se na apokalypsu světa. A jak byste s výherními výsledky Eurojackpotu v podobné výši naložili vy?

Losování loterie Lotto probíhá v New Yorku každou středu a neděli

Výherce, který dosud neodhalil svou identitu, má teď přesně rok na vyzvednutí své pohádkové výhry. Věříme ale, že pokud si je výhry vědom, tak dlouho čekat nebude. Losování loterie Lotto probíhá v New Yorku každou středu a neděli a právě středa se stala šťastným dnem vítěze z Manhattanu. Který den je pro výhru v Eurojackpotu podle vás vhodnější, úterý nebo pátek?

Ohodnoťte post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Do zprávy nepište email ani nevkládejte jiný odkaz, v opačném případě se váš text zobrazí opožděně až po přečtení a schválení z naší strany.

Přepnout na mobilní verzi
Rolovat nahoru